CAR PRELOMIO, RASKID U NAJAVI: Marinkovićeva odmah napravila haos i žestoko zapretila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.11.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Filip Car neretko uđu u raspravu, a ovog puta Car je otišao korak dalje, te je čak spomenuio i raskid.

CAR PRELOMIO, RASKID U NAJAVI: Marinkovićeva odmah napravila haos i žestoko zapretila! (VIDEO)

Foto: printscreen

Maja Marinković i Filip Car su ubrzo završili pod pokrivačem. Iako su ozvaničili svoju vezu, čini se da im ruže ne cvetaju, te su započeli novu raspravu, ali ovog puta nije bilo zbog Majinih sumnji da Car gaj emocije prema Dalili.

Foto: printscreen

Maja i Car svađa

Car se ponaša kao Janjuš!

Naime, oni su se malo ljubili, malo svađali, a Car se ponašao kao nekad Marko Janjušević Janjuš, te joj je neprestano šaputao, dok je Maja bila poprilično glasna:

Foto: printscreen

Filip Car pričao o raskidu

- Sa tobom se nikad ne zna. Ko zna šta će biti kad raskinemo. Ja neću biti ni sa kim posle tebe - govorio je Filip, što je razbesnelo Maju.

- Ti si kreten, bolestan! Nemoj da ja napravim haos ovde... Budala. Kako si odvratan dok pričaš. Ne znam kakve to veze ima sa našim odnosom. Vidiš koje si ti đubre. Nemoj ti mene da ucenjuješ, bre - govorila je Maja.

- Ja ti unapred govorim kako može doći situacija. Naročito sa tobom. Ali ja neću biti ni sa kim posle tebe - rekao je Car.

Ti to meni sad unapred pričaš? Prebiću te, ja ću te upropastiti! - vikala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Othab

25.11.2021 12:27

Likovi sa dna kace,al i od njih ima ludjih -to su oni sto glasaju za njih.

Odgovori 20 1