ON I DALJE NIJE RASKINUO SA MNOM: Dalila i Anđela analizirale Carevo ponašanje, DOŠLE DO IZNENAĐUJUĆEG ZAKLJUČKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.11.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ne može da pređe preko činjenice da je Filip Car raskinuo sa njom zbog Maje, te je u sitne sate vodila diskusiju o njegovim navodnim emocijama prema njoj.

ON I DALJE NIJE RASKINUO SA MNOM: Dalila i Anđela analizirale Carevo ponašanje, DOŠLE DO IZNENAĐUJUĆEG ZAKLJUČKA! (VIDEO)

Foto: printscreen

Ljubavni trougao, ubrzo je dobio pojačanje, Maju Marinković, ali sa njenim dolaskom, ubrzo je suledio i krah Daliline i Filipove ljubavi, a dok Filipo počinje ponovo da se zaljubljuje u bivšu, Dalila ne može da ga zaboravi i pređe preko svega, te u sitne sate priča o njihovoj ljubavi, drugim zadrugarkama.

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Anđela Đuričić

Svetla u spavaćoj sobi su se ugasila, a Dalila Dragojević i Anđela Đuričić su počele da pričaju o Filipu Caru i Maji Marinković.

- Smešna situacija. Kao kaže da zna da me njegovi ne prihvataju - govorila je Dalila.

- On spava sa osobom koja voli drugog čoveka - rekla je Anđela.

- Ja ga gledam večeras, kunem ti se, ne mogu da verujem koliko je pogubljen, ne zna šta priča. On i dalje nije raskinuo sa mnom - pričala je Dragojevićka.

- On je zaljubljen u tebe, ja verujem. Jeste - nastavila je Đuričićeva.

- Njemu je glupo sad da kaže da me voli. Kunem ti se, ja sam njega toliko zavolela... Mesec dana sa nekim flertujem, da ti ništa ne znaš o osobi, a zaljubljen si. I odjednom ti se desi olakšanje da možeš da se prepustiš, i čovek ode sa drugom - govorila je Dalila.

- I to bivšom - nastavila je Anđela.

- I koliko je on mene lagao, pričao da ona voli drugog. Meni je rekao da me voli i da mora da raščisti neke stvari sa sobom. Divno je raščistio - rekla je Dragojevićka.

Foto: twitter/zadrugaofficial

Dalila Dragojević i Filip Car

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

25.11.2021 08:54

Ovco, kad ces da shvatis da , cim je sa drugom devojkom , a nije sa tobom, znaci da je raskinuo sa tobom. Reci nisu potrebne, jer postupci sve govore. I ne mlati praznu slamu sa tom pekinezerkom. Mislis da si jaka jer si sakupila copor POSLUSNIH pekinezera oko sebe: Saleta, Irmu, Matoru, Andjelu. Ti pekinezeri su zaboravili da ces vecito nositi etiketu PRELJUBNICE koja je prevarila muza pred milionskim gledalistem , a bila u braku. To govori o tvom MORALU , ali i o moralu tvog copora pekinezera koji opravdavaju preljubu udate zene. Pfuj !