DALILA REŠILA DA IM POMRSI KONCE: Dragojevićka se okomila na Cara, te ga sve vreme PECKALA, A EVO KAKO JE ON REAGOVAO! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

25.11.2021

08:16

Dalila Dragojević ne može da se pomiri sa činjen icom da je Car raskinuo sa njom i uplovio u vezu sa Majom, te koristi svaki trenutak da ga isprovocira.

DALILA REŠILA DA IM POMRSI KONCE: Dragojevićka se okomila na Cara, te ga sve vreme PECKALA, A EVO KAKO JE ON REAGOVAO! (VIDEO)

Dolazak Maje Marinković na velelepno imanje, izazvao je pravu pometnju, a njena bivša ljubav Filip Car, nije mogao da odoli njenom novom izgledu, te je ubrzo uplovio u intimne odnose sa kontroverznom zadrugarkom, čime je Dalila pala u zaborav.

printscreen

Dalila dobacuje Filipu Caru

Sva ta dešavanja utiču žestoko na Dalilu, koja ne može da pređe preko toga, te uredno motri, šta njen ljubavnik radi. Sinoć je Filip Car odlučio da ode do Bele kuće na cigaretu, kad su zadrugari primetili da se Car približava Beloj kući, odmah su upozorili Dalilu.

printscreen

Filip Car Zadruga 5

- Uđi u WC, stiže gospodin Car - rekla je Anđela.

- Cigarica posle s*ksa - dobacila je Dalila kroz osmeh.

U tom trenutku pojavio se Marko Osmakčić, koji je upravo završio sa vrelom akcijom sa Viki.

- Ja moram da se istuširam - dodao je Marko.

- Neki se tuširaju, neki se ne tuširaju - dobacivala je Dragojevićka da Car čuje.

Car se žalio Saletu Luksu u pušionici, a zatim pobegao od Dalile i vratio se kod Maje.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

25.11.2021 09:32

Dalila mahalusa mora da prihvati cinjenicu da je ostavljena. Mateja, ako ne ostavis Andjelu- Dalilinog poslusnog pekinezera , onda si isti kao i ta krestava primitivka sa kojom si u kombinaciji , koja zabada nosinu tamo gde joj nije mesto.