KRISTIJAN GOLUBOVIĆ VODI BITKU S BOLEŠĆU! Bivši zadrugar otkrio da ima većih zdravstvenih problema: NEMAM SNAGE, SLUTIM NA NAJGORE!

Autor: MAŠA KOMATINA

Zadruga

25.11.2021

06:30

Kristijan Golubović se oglasio za portal Republika.rs, i priznao da trenutno ima većih zdravstvenih problema, i da sumnja da je koronavirus u pitanju.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ VODI BITKU S BOLEŠĆU! Bivši zadrugar otkrio da ima većih zdravstvenih problema: NEMAM SNAGE, SLUTIM NA NAJGORE!

printskreen/kurirtv

Od kako je počela pandemija, mnoge javne ličnosti su imale dodirnih tačaka sa ovim opakim virusom. Neki su prošli bez ozbiljnih posledica i simptoma, a neki nisu ni znali da su pozitivni, dok se nisu testirali, dok je kod drugih situacija bila nešto ozbiljnija. 

Ono što je zajedničko svima njima, jeste da su nakon saznanja o zaraženosti, bili dovoljno disciplinovani da se izoluju, ostanu kod kuće i tako ne šire virus dalje, jedan od njih je i poznati rijaliti veteran Kristijan Golubović, koji je za portal Republika.rs, progovorio o borbi sa korona- virusom, te je otkrio na koji način se bori sa simptomima.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 4

- Biću iskren loše sam, ležim već nekoliko dana, nije mi dobro, plašim se da mi ne pređe na pluća. Ja se nisam pridržavao mera, pa je možda i to razlog zbog kojeg sam sad u ovoj situaciji. Već danima kašljem, nemam snage, malaksalost me ubija. Bojim se najgoreg, moraću da se testiram, da vidim da li je korona u pitanju - bio je iskren Kristijan za portal Republika.rs.

ST/Vladimir LUKIĆ

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Kristijan ovog puta nije ušao u Zadrugu 5!

Kristijan Golubović nije ušao u "Zadrugu 5" sa ostalim zadrugarima, na iznenađenje mnogih. Stariji rijaliti učesnik iz određenog razloga sada ne boravi u rijalitiju,a svi sumnjaju koji su razlozi zbog čega se odlučio na takvu odluku, ali jedno je sigurno, najpoznatiji rijaliti igrač, trenutno uživa u pravoj ljubavnoj idili sa Kristinom, pa svi nagađaju, da je upravo to razlog, a sudeći po fotkama i snimcima, kojima često svoje pratioce obraduju, oni trenutno uživaju u pravojh ljubavnoj idili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading