JADAN DEJAN PROSTITUTKA MU POMUTILA UM: Kristijan Golubović šokirao izjavama, pa nikad žešće opleo po ljubavnom četvorouglu!

Autor: MAŠA KOMATINA

Zadruga

24.11.2021

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je dao svoj sud o ljubavnom četvorouglu, te je bez dlake na jeziku žestoko opleo po glavnim akterima ove priče.

JADAN DEJAN PROSTITUTKA MU POMUTILA UM: Kristijan Golubović šokirao izjavama, pa nikad žešće opleo po ljubavnom četvorouglu!

Foto: printscreen

Kristijan Golubović jedan je od najzapaženijih učesnika "Zadruge", poznat kao rijaliti veteran se oglasio za portal Republika.rs i dao svoj sud o famoznom ljubavnom četvrouglu između Dalile, Dejana, Cara i od skoro Maje. Poznat po svom britkom jeziku, nije šteo reči ni za jednog aktera, te je bez dlake na jeziku opleo po ovim rijaliti igračima.

Kao neko ko je i sam javno prevario suprugu, te je stekao epitet preljubnika, Kristijan, ipak smatra da je Dejan Dragojević oštećena strana u ovom odnosu, kao i da je uzrok tome zapravo njegova ne iživljenost, ali i nezrelost.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dalila Dragojević smotala Dejana

Dejan je princ, dohvatila ga matorka! 

- Dejan je od početka nezreo, zaljubio se u bivšu prostitku, sve ovo što mu je sad uradila javno, ranije je radila svakom momku. Nikad ja Dalilu nisam gotivio. Po mom mišljenju jadan Dejan je princ kojeg je dohvatila matorka i zamutila mu um, okrenuo se protiv porodice, prodao se zarad jedne montažne kuće, i šta je dobio na kraju, da ga jedna prostituka vara pred svima - tvrdi Kristijan, a ništa manje lepe reči nije imao ni o Filipu Caru:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga 5

Car je pi*kopaćenik!

- Car je jedan obićni pi*kopaćenik, je*ao bi bilo koga, taj nema srama ni blama, mataj bi i babu je*ao da može. Kako ne vidite, on želi pažnju,šara se po licu i rukama. Glumi kvazi kriminalca i kvazi jeba*a, kod koga mu ta priča može proći, osim kod ljudskih odrona i bednica, poput Dalile i slične njoj - istakao je Golubović, a onda se nadovezao i na Maju Marinković:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković operacije

Maja Marinković nije normalna!

- Maja je nimfomanka nenormalna, svi su mogli da predpostave da će se nešto tako desiti, između nje i Cara, i da će mu preći preko svega. Mislim vidite svi da ona nije normalna, ide sa tatom na korekcije, pa ko to još radi. Jednom prilikom ju je Taki pitao "Majo, pa što pobogu kupujes Filipu parfem, dok te on vara sa Rešićkom", a ona mu je na to rekla "Ma, jebaću mu mamu kad uđem". Sad ja Vas pitam, da li je po Vama, normalno da ćerka i otac tako razgovaraju!? Ja nikad ne bi dozvolio svojoj ćerci takvo ponašanje - završio je svoje izlaganje Kristijan za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
KG

24.11.2021 23:04

Zar ovaj robijaš nekog da komentariše pokri se upisanim ćebetom po glavi i čuti.

mina

25.11.2021 09:50

samo ya maju nerece da je ygodna vrcava i iskrena

Zana

25.11.2021 10:22

Tacno tako.

Okana

26.11.2021 07:19

Krle...a zbog koga si ti ostavio zenu i dijete ..u koje si se zaklinjao u rijalitiju???? Imas li ti ikako pravo da IKOME drzis predavanje i pridike,dijelis nadimke?!Pa cak si i bolesnu Miljanu natezao fujjjjj Smiri taj jezik i ne pricaj o onome o cemu nemas pravo glas da pustis!Najgori si ti bio bas u rijalitiju,imas se cime i pohvaliiti sramoto.....