KO VISOKO LETI NISKO PADA: Dalila je bila ubeđena da je prava umetnica u krevetu, A ONDA JOJ JE ISTINA SERVIRANA U LICE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.11.2021

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je o sebi oduvek imala visoko misljenje, te je više puta isticala i da momci nakon se*sa sa njom, ne bi mogli da je zaborave, ali sa Carem je ispala totalna drugo priča.

KO VISOKO LETI NISKO PADA: Dalila je bila ubeđena da je prava umetnica u krevetu, A ONDA JOJ JE ISTINA SERVIRANA U LICE! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Svi se sećamo Dalilinih početaka rijaliti karijere, i njenog nadobunog ponašanja, kao i moralnih priča koje je prodavala njenim rijaliti cimerima, ali malo ko se seća, da je ova najpoznatija rijaliti preljubnica na početku Zadruge 5, dok je i dalje trajala ljubavna euforija sa Dejanom, o sebi pričala isključivo u superlativu, a u par navrata je čak spomenula i da je odlična u krevetu, kao i da posle intimnih odnosa sa njom, niko više ne bi bio u prilici da joj odoli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

Međutim, istina je ipak bila drugačija, s obzirom na to da intimni odnosi sa Filipom, ipak nisu bili dovoljni za opstanak njihove preljubničke afere, te je Car ubrzo uskočio u krevet kod bivše, iz čega se može zaključiti da u ljubavnim igrarijama ispod jorgana, ipak Maja nosi prvo mesto jer je Dalila, bila zaboravljena, samo nekoliko sati, nakon Majinog ulaska.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dont8Me (@dont8mee)

 

Foto: printscreen

Dalila slomljena nakon preljube Filipa Cara

Bacila pet godina braka zbog nekoliko dana sa Filipom Carem!

Podsetimo, Dalila i Dejan su nekoliko godina uživali u bračnoj idili, a se u finalnoj sezoni Zadruge 5 desio totalno neočekivani preokret, te je Dragojevićka bacila nekoliko godina braka u vodu zbog Cara, koji očigledno nije gajio prave emocije prema njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dolores

24.11.2021 20:30

Hahahaha... Neka, neka... ružna, neženstvena, muški građena prostitutko, Maja te je preveslala u svemu... hahahahaha...

Odgovori 20 2
Zana

25.11.2021 10:25

Jahacica umislila da je glavni dzokej.

Odgovori 13 0
Mixino R

25.11.2021 18:54

Pa. stvarno nije u redu da joj zatvori oko mandarinom... Šteta za mandarinu...