KO VISOKO LETI NISKO PADA: Dalila je bila ubeđena da je prava umetnica u krevetu, A ONDA JOJ JE ISTINA SERVIRANA U LICE! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

24.11.2021

19:38

Dalila Dragojević je o sebi oduvek imala visoko misljenje, te je više puta isticala i da momci nakon se*sa sa njom, ne bi mogli da je zaborave, ali sa Carem je ispala totalna drugo priča.

KO VISOKO LETI NISKO PADA: Dalila je bila ubeđena da je prava umetnica u krevetu, A ONDA JOJ JE ISTINA SERVIRANA U LICE! (VIDEO)

TV Pink/printscreen

Svi se sećamo Dalilinih početaka rijaliti karijere, i njenog nadobunog ponašanja, kao i moralnih priča koje je prodavala njenim rijaliti cimerima, ali malo ko se seća, da je ova najpoznatija rijaliti preljubnica na početku Zadruge 5, dok je i dalje trajala ljubavna euforija sa Dejanom, o sebi pričala isključivo u superlativu, a u par navrata je čak spomenula i da je odlična u krevetu, kao i da posle intimnih odnosa sa njom, niko više ne bi bio u prilici da joj odoli.

youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

Međutim, istina je ipak bila drugačija, s obzirom na to da intimni odnosi sa Filipom, ipak nisu bili dovoljni za opstanak njihove preljubničke afere, te je Car ubrzo uskočio u krevet kod bivše, iz čega se može zaključiti da u ljubavnim igrarijama ispod jorgana, ipak Maja nosi prvo mesto jer je Dalila, bila zaboravljena, samo nekoliko sati, nakon Majinog ulaska.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dont8Me (@dont8mee)

 

printscreen

Dalila slomljena nakon preljube Filipa Cara

Bacila pet godina braka zbog nekoliko dana sa Filipom Carem!

Podsetimo, Dalila i Dejan su nekoliko godina uživali u bračnoj idili, a se u finalnoj sezoni Zadruge 5 desio totalno neočekivani preokret, te je Dragojevićka bacila nekoliko godina braka u vodu zbog Cara, koji očigledno nije gajio prave emocije prema njoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dolores

24.11.2021 21:30

Hahahaha... Neka, neka... ružna, neženstvena, muški građena prostitutko, Maja te je preveslala u svemu... hahahahaha...

Mixino R

25.11.2021 19:54

Pa. stvarno nije u redu da joj zatvori oko mandarinom... Šteta za mandarinu...