DESILO SE ONO O ČEMU NIKO NIJE MOGAO DA SANJA! Prvi susret Dejana i Cara, A EVO ŠTA SU IMALI DA PORUČE JEDNO DRUGOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.11.2021

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su Filip Car i Dejan odlučili da stave karte na sto, te su nakon njegov raskida sa Dalilom iskreno porazgovarali o svemu.

DESILO SE ONO O ČEMU NIKO NIJE MOGAO DA SANJA! Prvi susret Dejana i Cara, A EVO ŠTA SU IMALI DA PORUČE JEDNO DRUGOM! (VIDEO)

Foto: printscreen

Danas se desilo ono o čemu niko nije ni sanjao, naime nakon raskida Cara i Dalile, poznati šarmer Filip Car, koji je kriv za raspad njenog braka, odlučio je da iskreno o svemu progovori sa Dejanom.

Republika

Foto: printscreen

Filip Car i Dejan Dragojević

Na iznenađenje svih, Filip Car i Dejan Dragojević obavili su razgovor, koji su mnogi očekivali nakon što se Car smuvao sa Dalilom:

- To je ono što sam ja govorio, ko zna, možda Maja bude sa Jaškom ponovo... Ljudi svašta rade - govorio je Car Dejanu.

- Rekao sam ti da ćeš ti tek neke stvari videti kad uključiš mozak. Ona je mene ostavila nakon pet godina - rekao je Dejan.

- Što ti mene sad petljaš u tvoje ku*vanje? Ja ti nisam ove tvoje, napraviću ti fritezu! - vikala je Maja.

Dalila proživljava golgotu!

Foto: printscreen

Dalila Dragojević slomljena

Podsetimo, Dalila Dragojević ove dane provodi u svom krevetu, emotivno razorena posle prevare Filipa Cara sa Majom Marinković. Ona je bila vidno razorena zbog svega što joj se desilo, a dodatan udarac joj je bio i Filipov javni raskid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading