SADA JE SVE JASNO! Maja Marinković konačno progovorila o razlozima pomirenjam sa Carem, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Zadruga

24.11.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je u razgovoru sa zadrugarima progovorila o razlozima pomirenja sa Filipom Carem.

SADA JE SVE JASNO! Maja Marinković konačno progovorila o razlozima pomirenjam sa Carem, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

Foto: printscreen

Do samo pre nekoliko dana ljubavni trougao, a sa dolaskom Maje Marinković na velepno imanje, sada ljubavni četvorougao trese zidine Bele kuće. Ulazak kontroverzne zadrugarke pomrsio je konce ponajviše Dalili, koja je danima neutešna i uplakana, jer ju je snašla Dejanova sudbina.

Maja Marinković odlučila je da progovori o razlozima pomirenja sa Filipom Carem, te je zadrugarima priznala, da ona njega voli:

Foto: printscreen

Maja Marinković otkrila razloge pomirenja sa Filipom

- On se na mene naljutio zato što je gledao u pravcu Dalile. Ti kada si u vezi stvarno si predana, mada možda i ti utripuješ neke poglede - rekla je Marijana Zonjić.

- Šta ti imaš što su oni bili nedelju dana, na tebi je samo da kažeš da li hoćeš ili nećeš - poručila je Sanja Grujić Maji.

- Nisam se pomirila sa njim jer se nekome svetim, ja njega volim - rekla je Maja.

Dalila priželjkuje pomirenje!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila pati za Filipom Carem

Podsetimo, sada nakon ljubavnog brodoloma Dalila je ostala i bez muža i švalera, te je čak u nekoliko navrata izjavila da se kaje zbog svega, što je najviše naslutilo da potajno priželjkuje pomirenje sa Dejanom, međutim sudeći po Dejanovom hladnom ponašanju prema njoj, sasvim je ne izvesno kako će se na dalje odvijati situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Loli

24.11.2021 17:29

Kalafonka je pre dve sezone smrdela kao tvor,opominjali je da ide kod ginekologa,bas cudno 😂 s'obzirom da ide s k na k...a moze se i primetiti kako povecava sise tako joj raste samopuzdanje🤮...ovo je ipak slucaj teska psihijatrija