DALILINA MAJKA UPALA U PRODUKCIJU! Emina više nije mogla da gleda patnju ćerke, pa se FIZIČKI OBRAČUNALA SA OBEZBEĐENJEM!

Autor:

Zadruga

24.11.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalilina majka Emina, poznata je po aktivnom uključivanje u rijaliti "Parovi" gde je podržavala svoju ćerku i sukobljavala se sa svima koji joj se nađu na putu

DALILINA MAJKA UPALA U PRODUKCIJU! Emina više nije mogla da gleda patnju ćerke, pa se FIZIČKI OBRAČUNALA SA OBEZBEĐENJEM!

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Drama u rijalitiju "Zadruga" oko ljubavnog trougla na relaciji Dalila Mujić - Filip Car - Dejan Dragojević nedavno je dobio i četvrti "krak" u vidu Maje Marinković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Huso Mujić

Dalilina porodica je na stubu srama zbog njenog postupka prema, sada već bivšem, suprugu Dejanu, a njen otac se i javno oglasio osudivši ćerku i pružajući Dragojeviću otvorenu podršku. Dalilina mama je davala oprečne izjave, a kako se navodi u jednom momentu je "pukla" i na svoj fejsbuk nalog napisala da je njena ćerka go**o ali da je njena.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dalila i Dejan Dragojević

Dalilina majka Emina, poznata je po aktivnom uključivanje u rijaliti "Parovi" gde je podržavala svoju ćerku i sukobljavala se sa svima koji joj se nađu na putu. Finale pete sezone "Parova" nije moglo da prođe bez skandala, a jedan od aktera bila je upravo Dalilina mama, iako je njena ćerka odnela pobedu u toj sezoni rijalitija, ona je imala čak i problem sa obezbeđenjem na samom finalu, kako prenosi Srbija Danas.

Eminu su odvukli iz studija, ali, kada se malo smirila, ona se vratila i dočekala veliko slavlje. Kad je čula da je njena ćerka pobedila, Emininoj sreći nije bilo kraja, prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Damir Frančić

24.11.2021 19:49

Neznaš koje gora krava i glumica fuj.

Odgovori 13 4