DALILA GRCALA U SUZAMA: Priznala da je KRAJ sa FIlipom, a onda se Dejan UMEŠAO: ŽAO MI JE, NEĆU JE JOŠ VIŠE GURATI U BLATO!

Autor:

Zadruga

24.11.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj emisiji "Amidži šou" gosti su bili Dejan i Dalila Dragojević.

DALILA GRCALA U SUZAMA: Priznala da je KRAJ sa FIlipom, a onda se Dejan UMEŠAO: ŽAO MI JE, NEĆU JE JOŠ VIŠE GURATI U BLATO!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dalili je pušten ljubavni klip sa Filipom Carem zbog kog se razvela od Dejana Dragojeviuća. Zadrugarka se nakon emotivog brodoloma rasula u komade:

- Mislim da ne može da se vrati... Ništa neću uraditi, mislim da je do sada već dovoljno urađeno. Vratiću se na žurku, biti sa svojim prijateljima i to je to. Dovoljno sam dala, predivno je bilo, videli ste sami, kako da se ne zaljubim u takve stvari. Da je pušten sukob iz hotela drugačije bih reagovala, ali ovako... - rekla je Dalila kroz suze.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dalila i Dejan Dragojević

- Ispašću fer, nek uključi glavu dok nije kasno. Žao mi je da je guram još više u blato. Nek se izvuče iz svega i nek radi šta hoće. Znam šta sam ja proživčljavao, bitno je da ljudi znaju, ali to je njena sreća bila. Bude mi žao, ali i meni je bilo, a nisam dobio ni gram podrške od osobe za koju sam verovao da će uvek biti tu za mene u životu. Stalo mi je do njene reputacije, ali izabrala je svoje. Nema povratka, ja posle ovoga moram sebe da izgradim - priča Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

24.11.2021 08:26

Dalila izgleda kao da mu je mama. I neka ga dobro zapamti, jer vise nikada u zivotu nece biti sa normalnim covekom. Kakav god da je Dejan on je nju pre svega postovao i ona mu je bila sve. Nije problem sto je ona pozelela nekog drugog, vec nacin kako je ponizila, Dejana, pljunula samoj sebi u lice i sve ovo sto joj se dogadja je zasluzila. Usput, pitam se sta nosi u toj torbi koju stalno vucara oko pojasa, verovatno joj je odza dao neke skalamerije da bude "najljepsa i najprivlacnija" svakom dripcu u rijalitiju. Uh.

Odgovori 11 1