HTELA SAM DA MU PRIĐEM: Dalila PRIZNALA da je htela da priča sa Dejanom, a onda ŽESTOKO OPELA po njemu: TI SI LOŠ ČOVEK!

Autor: Republika

Zadruga

24.11.2021

00:29

U večerašnjoj emisiji "Amidži šou" gosti su Dejan i Dalila Dragojević.

HTELA SAM DA MU PRIĐEM: Dalila PRIZNALA da je htela da priča sa Dejanom, a onda ŽESTOKO OPELA po njemu: TI SI LOŠ ČOVEK!

youtube.com/AmiG Show

Dalila je otkrila da je htela da priđe Dejanu kako bi razgovarali o svemu.

- Iskreno sam želela taj razgovor da se desi, Filip nije bio za to, i ja sam ga, ne znam ni kojim čudom, poslušala. Od te ljubavi prema njemu smatrala sam bih mogla stvoriti problem razgovorom sa Dejanom. Posle svega što mi je Dejan izrekao, iamo je i on svoje savetodavce, nema potrebe da razgovaramo, dovoljno je rečeno. Ovo može da ide u nedogled, vređanje i sve ostale stvari - priča Dalila.

TV Pink/printscreen

Dejan Dragojevič

- Ja je nisam nijednom uvredio, a pozdrav za Marka Đedovića! Momak stvarno koji je objasnio neke stvari u životu i koje stvarno jesu tako - kaže Dejan.

- Najbolje bi bilo da sam ja došla do njega i rekla da bi trebalo da se razvedemo, popričamo, rešimo i sve okonačamo na lep način. Međutim, ja sam eksplodirala kada me je indirektno vređao, izletela sam i rekla da želim papire za razvod, a Filip mi je rekao: "Ne treba da to radiš na televiziji", jer je mislio da me neće biti danima zbog toga - priča zadrugarka, a Dejan se ubacio:

- Ona je trebala sa mnom sa početku da sedne sa mnom i kaže: "Slušaj, ne interesuješ me, gasi se sve"...

TV Pink/printscreen

Dalila Dragojević

 

- On je dovoljno pametan da je shvatio šta ja pričam i radim, ne bi mi ostavljao porukice da nije shvatio. Dejan je pokušavao da ubedi i mene i sebe da to nije tako. Ustala sam i rekla da mi treba sloboda, nisam bila zaljubljena odmah, zaljubila sam se u određenom periodu, nisam bila načisto sa svojim osećajima - kaže Dalila.

- Komentarisala me je sa svima okolo, pričala mi je: "Da li stvarno misliš da bih ja tebe ostavila". To je kao da bolesniku kažeš da ima 1% da preživi, on taj 1% vidi kao milijardu. Posle pet godina ste očekivali da ispucam sve vas, a on je posle sedam dana veze proveravao kakva si u vezi, šta si radila sa Osmakčićem, a od mene ste očekivali da vam budem, šta, stalak za lakat?! Kao što si ti bila u našoj svađi njemu - direktan je Dejan.

youtube.com/AmiG Show

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Ma, ti nisi hteo nijednog trenutka da se potrudiš za bilo šta... Ja kažem sad, hvala Bogu... Sad kad tebe vidim, neću se pokajati za tih pet godina. Ti si jako loš čovek, zloban i pun frustracija, neižvljenosti... Meni se prebacivalo da sam udata žena, krenula da se muva okolo... On je uveliko krenuo da se muva sa drugim devojkama. Niko mu nije rekao: "Ti si oženjen", nego je sve prebačeno na mene, ali dobro, nema veze - priča Dalila.

- Ti si davna presekla sa mnom, ja da patim dva meseca za tobom, ne pada mi na pamet - zaključuje Dejan u emisiji "Amidži šou".

Komentari (1)

Loading
Stefa

24.11.2021 15:20

Filip je ostavio i ponizio a ona vredja Dejana.