DEJAN DRAGOJEVIĆ NIJE ŠTEDEO REČI: Žestoko opleo po VEZI Cara i Dalile, a onda priznao KAKVA je BILA U BRAKU!

Autor: Republika

Zadruga

24.11.2021

00:05

U večerašnjoj emisiji "Amidži šou" gosti su Dejan i Dalila Dragojević.

DEJAN DRAGOJEVIĆ NIJE ŠTEDEO REČI: Žestoko opleo po VEZI Cara i Dalile, a onda priznao KAKVA je BILA U BRAKU!

TV Pink/printscreen

Dejan Dragojević je prokomentarisao i kako on gleda na odnos Maje Marinković i Filipa Cara, pa otkrio da li će se Car vratiti Dalili.

- Jutros sam se probudio, toliko mi je smešno bilo... Dalila otišla da spava, prekrila se preko glava, a Maja sela na dvosed, Filip joj pravi sendviče, sede i pričaju. Smuvaće se Maja i Filip, ali će se od muke prelaziti, od nje više nema ženstvenosti. On će prvo iznevelisati kako bi pokazao da može da bude sa Majom, njemu imponuje ova cela situacija, on mora da bude sa Majom, jer je Maja trenutno iznad Dalile, mora da pokaže da može da bude sa njom. Ali će se vratiti kod domaćice što mu je sinoć očistila sto kako bi Maja i on jeli - rekao je Dragojević.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Sve što se njoj dešava sada, dešavalo se meni. Kada se meni to dešavalo, Dalila je rekla da pravim lažnu dramu, da sam patetičan, međutim sinoć joj se desila ta stvar, nije mogla da se sastavi. Dešavalo se mnogo puta da sam omalovažavan od strane nje, a u stvari, ona što je ona radila je bilo dno dna, kao da je išla sa nožem i svaki put kad je prolazila pored mene, ubode me, a nije bilo svesna toga. Ja sam se mesec dana sušio u tom krevetu, smetalo joj je što ja nosim kapuljaču... Nisam je nosio jer je meni bilo sjajno i bajno, već sam bio svestan da se folira i šta se dešavalo u izolaciji. Pritom, sama je rekla da je samo opipavala teren. Očigledno nije dobro opipala teren, teren joj je pun rupa - priča Dejan.

youtube.com/AmiG Show

Dalila i Dejan Dragojević

 

- Dalila je ljubomorna, u početku je sve haha, hihi, ali posle prelazi u ekstremnost. Svaki pogled, dodir bi mi se gledao da sam ja na njenom mestu. Previše sam ja hteo nju da poštujem, međutim izgubio sam sebe i svoj identitet. Sad tek pronalazim sebe, vraćam se na staro, ali nije još to to - zaključuje Dejan u emisiji "Amidžo šou".

Komentari (1)

Loading