NJOJ ŽIVOTA NEMA, PONAŠALA SE KAO KU**A: Dalilin otac Huso ne žali ćerku jer je Car ostavio, ŽESTOKO OPLEO PO NJOJ!

Autor: Republika

Zadruga

23.11.2021

22:00

Nakon što su se FIlip Car i Maja Marinković pomirili oglasio se Dalilin otac, žestoko opleo po svom detetu.

NJOJ ŽIVOTA NEMA, PONAŠALA SE KAO KU**A: Dalilin otac Huso ne žali ćerku jer je Car ostavio, ŽESTOKO OPLEO PO NJOJ!

youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Maja Marinković izazvala je opštu pometnju svojim dolaskom u Zadrugu. Iako se činilo da je njen ulazak protekao mirno i da prema bivšem dečku Filipu Caru ne oseća ništa, samo dva dana nakon ulaska, ona je podgrejala svoju ljubav prema Filipu, a sve je začinjeno i poljupcem.

Naime, ovom ponovnom zbližavanju kumovao je ni manje ni više, nego novoizabrani vođa Marko Janjušević Janjuš, bivši Majin dečko, koji je šokirao sve gledaoce i zadrugare kada je za svoje potrčke izabrao upravo Maju Marinković i Filipa Cara.

youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car poljubac

 

Dalila je to veoma teško podnela i noć je provela sumnjanjući u Filipovu vernost, a u ranim jutarnjim satima se ispostavilo da je bila u pravu!

Naime, Car je pozvao Maju na "tajno mesto", tačnije u radionicu, a kad joj je dao znak da krenu ona je odbila. Ipak, ubrzo se predomislila, pošla je za njim, a onda su se njih dvoje poljubili, misleći da se nalaze u uglu koji nije pokriven kamerama.

printscreen/RTVPink

Huso Mujić

 

Mi smo pozvali Husa Mujića, Dalilinog oca, koji nije bio preterano iznenađen razvojem situacije u rijalitiju.

- Ponašala se kao ku*va, tako će i proći. Ja sam rekao da ta veza neće uspeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što preti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Videću gde će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se videlo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti - rekao je Huso za Kurir.

Komentari (2)

Loading
Duksi

23.11.2021 22:12

Takve ćerke bi se svaki roditelj odrekao preko novina.

jasna

24.11.2021 08:23

tako je gospodine to nije cerka toje olos