JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ PROGOVORILA O VERIDBI: Misica PRIZNALA SVE, otkrila da li je imala problem sa Osmanom! (VIDEO DOKAZ)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

23.11.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević u razgovoru za Republika.rs otkrila je istinu o njenoj veridbi, s obzirom na to da se ponovo pokrenula u rijalitiju ,,Zadruga 5" o njenoj navodnoj prevari bivšeg dečka.

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ PROGOVORILA O VERIDBI: Misica PRIZNALA SVE, otkrila da li je imala problem sa Osmanom! (VIDEO DOKAZ)

Foto: Republika.rs

 

Prošle noći u rijalitiju ,,Zadruga 5" ponovo se pokrenula tema oko Jovane Ljubisavljević, pa su zadrugari pokušali da Stefanu Kariću unište ljubavnu romansu sa zgodnom misicom. Naime, mnogi su pokušali da ukažu da je Jovana lažni moralista, shodno tome da je bila verena za bivšeg dečka Luku Pojužinu, a da ga je prevarila sa Stefanom tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4". 

I sve bi to možda prošlo zadrugarima, da na internetu ne postoje klipovi sa jasnim datumom, preko kojih se može ustanoviti kada je Ljubisavljevićeva raskinula sa dečkom Lukom i ušla u romansu sa Karićem. 

Jovana je prošle sezone rijalitija ,,Zadruga" u okviru radio emisije ,,Amenzija" obavestila tadašnjeg dečka Luku da je najbolje da prekinu njihovu romansu, jer se više ne oseća sigurnom da može da izdrži pritisak koji su joj zadrugari stvarali o njenim ,,pogrešnim odlukama", s obzirom na to da je tada bila u temi sa Vladimirom Tomovićem. Jovana se 03. 02. 2021. godine obratila Luki i poručila mu da više nisu zajedno. 

 

 

Sa druge strane, Jovana je sve vreme bila bliska sa Stefanom, ali i nakon raskida sa Lukom, nije tek tako ušla u romansu sa njim. Naime, tek nakon nedelju dana Jovana je uplovila sa Stefanom u romansu, što se desilo prvi put tačno na dan 10. 02. 2021. godine, što je sedam dana kasnije.

 

 

Jasno je iz priloženog da Jovana definitivno nije prevarila Luku sa Stefanom, a da li ga je ostavila zbog Karića, to će samo ona znati. 

Jovana Ljubisavljević o veridbi!

Kako se prošle noći potegla tema o veridbi Jovane Ljubisavljević sa Lukom Pojužinom, odlučili smo da proverimo šta se tu zapravo desilo. Pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 4" Jovana je nosila prsten koji joj je Luka kupio za godišnjicu veze, a mnogi su to povezali sa veridbom. Jovana se oglasil za portal Republika.rs i otkrila da ona nikada nije bila verena. 

- Ma to su gluposti, nikada nisam bila verena, stvarno, pa mislim, ja nemam problem da kažem nikada neke stvari, znate i sami da sam ja uvek govorila onako kako stoje stvari. Ja sam imala život i pre Stefana, ja ne glumim neku sveticu, ali nisam bila verena, Bože svašta! Imala sam vezu, trajala je koliko je trajala, jeste bila ozbiljna, ja nisam neko ko voli afere, kao što možete i da vidite. Normalno je da smo jedno drugom kupovali ii sitnice i skuplje stvari, između ostalog i prsten, koji nije bio verenički, ja ne znam koliko puta moram to da ponavljam. Ja nisam prevarila sa Stefanom nikoga, ja sam prvo raskinula vezu, pa sam onda ušla u odnos sa Stefanom. To što oni pokušavaju sada meni da nameste priču, da se peru preko mene, svoju ljagu ne mogu prebaciti na mene to da im bude jasno, niti ću dozvoliti. Meni je bitno da Stefan veruje meni, da ja verujem njemu - govori Jovana za Republika.rs i dodaje da li je zbog ovih navoda imala probleme sa Osmanom:

- Ne, Osman vrlo dobro zna celu priču, pritom, mnogo bolje se razume u rijaliti i šta rade oni(zadrugari) tamo i kako pokušavaju da unište sve što je lepo. Oni su ljubomorni što ne mogu ništa da mu urade, ne mogu da ga poremete! Žao mi je, mi se volimo i to je to! - poručila je Jovana u razgovoru za Republika.rs. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Duksi

23.11.2021 21:27

Zaboravila je da je u Zadruzi pričala da je verena. Sada laže. Zaboravila da je prevarila verenika pa je posle desetak dana skinula prsten i "raskinula" veridbu. Još jedna laž. I treća laž: ne može se raskinuti veridba bez susreta sa verenikom.

Odgovori 11 4
Andreja

23.11.2021 21:30

Imala probleme sa Osmanom a posle nije imala. Pristala da bude kako Osman kaže.

Odgovori 12 3
Nedja

23.11.2021 21:47

Znamo mi da Jovana voli i Osmana i Jovana.

Odgovori 11 3