DAVID DRAGOJEVIĆ ZAVRŠIO U POLICIJI: Pretio Dalilinom prijatelju, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.11.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević zapretio je prijatelju Dalile Dragojević, koji je odlučio da pokrene prijavu protiv njega.

DAVID DRAGOJEVIĆ ZAVRŠIO U POLICIJI: Pretio Dalilinom prijatelju, otkriveni svi detalji! (FOTO)

Foto: printscreen

Prošle noći u rijalitiju ,,Zadruga 5" došlo je do žestokog konflikta između Dalile i Dejana Dragojevića, a sve je počelo zbog mogilnih telefona, lozinki platnih kartica, tekućih računa i naloga na društvenim mrežama, koji su ostali u njihovom porodičnom domu u Gornjem Špeku. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/david_dragojevic

Dalila Dragojević

 

Zbog toga se mlađani Dragojević obratio svojoj porodici da se hitno reše ti problemi i da se preuzmu stvari iz Gornjeg Špeka, pa da se stave na sigurno. I dok su svi pomislili da Dejan u telefonu ima kompromitujući snimak, te da je to razlog zbog kog je ovako burno odreagovao, on je tvrdio da samo želi da zbrine novac, koji mu je Dalila navodno nagovestila da će mu uzeti. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Dejan i David Dragojević

 

Dalila se tim povodom obratila kako Dejanu, tako i naciji, pa je poručila da je njegov novac ne zanima, a onda je iznela šok tvrdnje da je uplašena da bi njen bivši suprug bio u stanju da iznese o njoj razne gadosti i privatne fajlove iz telefona. Dragojevićka je dozivala svog advokata da reši problem koji je nastao, kao i njenog prijatelja izvesnog Danijela. Kako je Dalila objasnila, Danijel bi trebalo da se pobrine za telefone i druge stvari. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

David Dragojević

 

David Dragojević, kako saznaju mediji, kontaktirao je Danijela, Dalilinog prijatelja, pa mu je pretio zbog telefona, lozinki i kartica, nakon čega je on odlučio da ga prijavi policiji, što je i uradio. Danijel je pokrenuo prijavu u policiji protiv Davida Dragojevića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević Zadruga

 

Pink.rs prenosi da su asvokati u toku dana produkciji rijalitija ,,Zadruga" dostavili sve oko čega je sukob i nastao. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading