DEJAN PONOVO BEŽI IZ ZADRUGE! Dalila mu pije krvi na slamčicu, pojavio se snimak njegovog nervnog sloma nakon njenih pretnji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.11.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se desio žestok okršaj bivših supružnika, nakon čega je Dejan Dragojević ponovo pokušao da pobegne sa velelepnog imanja.

DEJAN PONOVO BEŽI IZ ZADRUGE! Dalila mu pije krvi na slamčicu, pojavio se snimak njegovog nervnog sloma nakon njenih pretnji! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević pokušao je noćas da pobegne iz “Zadruge”. Nakon burnih svađa sa Dalilom, njemu je pao mrak na oči pa je želeo da izađe kroz prozor spavaće sobe.

Naime, Dejana je iznerviralo što je Dalila rekla da će uzeti njegov mobilni telefon i kartice, pa je želeo da ode po njih i skloniih na sigurno. Dragojević je počeo da iskače kroz prozor, ali su ga u tome sprečili zadrugari.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević beži iz Zadruge

Videćeš šta će se desiti kad ja pozovem tvog babu. Ja te osetim u dušu ciganšturo jedna pogana, nezadovoljna klošarko. Popišala si mi se u život i još kao pominješ kartice, telefon. Teško onom kome ti išta daš - Zovite policiju, idite po moje lične stvari, moje telefone, karticu - besneo je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

23.11.2021 08:17

Zla veštica. Počeću da mrzim ženski rod.