NATAŠA ŠAVIJA UDARILA NA DALILU! Odvratnija osoba se nije pojavila, zamišljam je kako BAJE: SAMO DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je postala jedna od najomraženijih u javnosti, a Nataša Šavija nije izdržala, te je javno iskazala netrpeljivost i gađenje prema Dragojevićki.

NATAŠA ŠAVIJA UDARILA NA DALILU! Odvratnija osoba se nije pojavila, zamišljam je kako BAJE: SAMO DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA! (FOTO)

Foto: instagram.com/natasa.savija/rtv pink

Popularna starleta Nataša Šavija nije ostala imuna na dešavanja u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', naročito na priču ljubavnog trougla Dallila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car, te je objavama na svom Instagram profilu jasno dala do znanja kakvo joj je mišljenje o preljubnici Dalili.

Naime, Nataša je objavila njihovu prepisku od ranije, te izrazila gađenje prema Dragojevićki.

- Ljubavi, jesi li živa? Dalila je. Sinoć sam izašla iz vile - pisalo je u porukama, na koje Nataša Šavija nije odgovorila.

- Dok nije postala "gospođetina svetske klase", kuća, kola, ludilo mozga, virila je iz d*peta svima. Ja je pritom nisam ni poznavala, gledam šta meni ova šalje, Bože sačuvaj. Glupo je što sada ovo radim, nije mi devojka ništa uradila, ali kad mi je neko tako odvratan... Morala sam - doala je Nataša.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija Instagram

- Odvratnija osoba se nije pojavila, ne u "Zadruzi", nego u svim rijalitijima. Ne ovo što je uradila, nego, ne znam da objasnim tu jezivost face kada priča. Evo naježih se. Zamišljam je kako kući baje, ima kuglu, neke vudu lutke, samo da komšiji crkne krava i to - napisala je Nataša.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija popljuvala Dalilu Dragojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading