SA TAKVIM DEVOJKAMA SAMO ČEKAŠ KRAJ: Filip priznao do kada će biti u vezi sa Dalilom, ipak je u pitanju RIJALITI IGRA!? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se iskreno poverio Zoli, te mu je tom prilikom priznao, do kada planira da bude u vezi sa Dalilom.

SA TAKVIM DEVOJKAMA SAMO ČEKAŠ KRAJ: Filip priznao do kada će biti u vezi sa Dalilom, ipak je u pitanju RIJALITI IGRA!? (VIDEO)

Foto: printscreen

Veza između poznatih rijaliti preljubnika Dalile i Cara, ostavila je javnost u stanju šoka, a naposletku se desio i šokantni obrt, nakon čega su Dejan i Dalila i zvanično završili na papiru, ali i pored činjenice, da ih više ništa nije sprečavalo da neguju odnos, pravi ljubavni problemi su ozbiljno uzdrmali ovaj par

Naime, FIlip Car se požalio Lazar Čolić Zola, te mu je otkrio da ipak postoji jedna stvar koju nikad neće oprostiti Dalili:

Ma samo hokla, kaže meni Bruno, sve su dobre devojke ali samo akcija. Dalili mogu da prebace da je ostavila muža, mislili su oni da je to večno, ali nije, desilo se - govorio je Car.

Foto: printscreen

Filip Car i Lazar Čolić

- Vidiš ti i Miljana, nemate ništa vaše, to je meni haos. Ja da raskinem sa Dalilom, bilo mi je lepo. sem onog iz hotela, ako se to desi još jedno, kraj - rekao je Car.

-Ti sa nekim osobama ideš samo unazad, nikad unapred - dodao je Zola.

Vidi se da nema napretka, naš život je iz dana u dan, i tako stalno. Sa takvim devojkama čekaš kraj - rekao je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

22.11.2021 17:59

Filip Car samo čeka jednu malu grešku i - KRAJ.