MATEJIN DRUGAR RAZVEZAO JEZIK O NJEGOVOJ AKCIJI SA SANJOM GRUJIĆ! Bivši zadrugar nije štedeo reči, pa totalno razotkrio Simovljevu!

Autor:

Zadruga

22.11.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest o flertovanju Sanje Grujić sa Matejom Matijevićem, a sada se povodom cele situacije oglasio i Matejin drugar, koji je bez zadrške prokomentarisao sva aktuaelna dešavanja.

MATEJIN DRUGAR RAZVEZAO JEZIK O NJEGOVOJ AKCIJI SA SANJOM GRUJIĆ! Bivši zadrugar nije štedeo reči, pa totalno razotkrio Simovljevu!

Foto: republiaka.rs

Kao bomba odjeknula je vest o flertovanju Sanje Grujić sa Matejom Matijevićem, a zadrugarka je i priznala emocije koje gaji prema Matijeviću, cela ta ljubavna situacija bacila je u drugi plan bezuspešne pokušaje Tare Simov, koja je na sve načine pokušavala da ponovo pridobije poverenje i simpatije od njene bivše rijaliti ljubavi.

Celu ovu ljubavnu dramu je iskomentarisao Matejin prijatelj, nekadašnji učesnik Zadruge, poznatiji kao Kendi. Na pitanje šta misli o muvanju svog druga sa ovom atraktivnom zadrugarkom i da li ga on vidi u ljubavnoj vezi sa njom, Kendi je imao da doda:

Foto: republika.rs, TV Pink

Sanja Grujić i Mateja

Mislim da je to krenulo od trenutka kada ih je Tara upozorila da bi se to moglo desiti. Iskreno, ne vidim Mateju ni sa jednom od zarugarki koje su trenutno u kući. Što se tiče Sanje, neki su imali predrasude o njoj na osnovu fizičkog izgleda, međutim ona je mnoge pozitivno iznenadila nekim svojim izjavama i doskočicama. Mislim da je to i privuklo Mateju da joj se približi i provodi vreme sa njom - rekao je Kendi za portal Pinka.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov pati za Matejom

Kada je reč o prisustvu Tare Simov u celokupnom Matejinom učešću u rijalitiju, o njenim ljubomornim scenama zbog njegovog muvanja sa drugim devojkama, pa i Sanjom, kao i o tome da li je zapravo nit između ljubavi i ''mržnje'' između ova dva kontraverzna zadrugara u pitanju, Stefan je imao da kaže:

- Što se tiče Tarine ljubomore to je bilo i očekivano s obzirom na to da je i sama izjavila da je Mateja njena najveća ljubav u životu i da ga još uvek nije prebolela. Nit izmedju ljubavi I mržnje je uvek tanka. Više puta sam izjavio da su oni celu svoju vezu proveli na tom mestu gde će sad biti zatvoreni deset meseci tako da da ni jednom ni drugom nije lako a naravno da je teže Tari koja još uvek oseća nešto prema njemu. Tako da mislim da bi moglo biti još dosta njenih ispada I izliva ljubomore - zaključio je Kendi za portal Pink.rs, a na odnos svog drugara Mateje sa njegovom do skora devojkom, Kendi je istakao da tu nema više ljubavnih varnica:

- Anđela i Mateja često ulaze u sukobe jer mislim da je njoj, negde još uvek krivo što su tek tako završili. Kada bi se Mateja potrudio oko nje oni bi se verovatno pomirili, međutim kako je i sam rekao, koliko god mu odgovarala on zna da to nije to - završio je Kendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading