JANJUŠ SE SKINUO PRED ZADRUGARIMA, PA POZVAO NJU NA KUPANJE: Popustile mu sve kočnice, Maja ga dovele do ludila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Janjuševiću Janjušu popustile su sve kočnice, pa se skinuo pred svima u Beloj kući.

JANJUŠ SE SKINUO PRED ZADRUGARIMA, PA POZVAO NJU NA KUPANJE: Popustile mu sve kočnice, Maja ga dovele do ludila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš ustao je izuzetno raspoložen za novo jutro, po čemu inače i nije poznat, pa je sve cimere u Beloj kući doveo do suza njegovim urnebesnim potezima. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Zadruga

 

Naime, dok je čekao u redu za toalet, Janjuš je prozborio koju reč sa Deniz Dejm, a potom se uputio na jutarnje sređivanje. Nakon što je ušao u kupatilo, brzinski je izleteo, podigao majicu i izjavom nasmejao sve pristune zadrugare. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš se skinuo

 

- Pogledajte sada ovo... Supermen. Kada Janjuš skine svoje odelo postaje stomakmen - vikao je Janjuš, a potom pozvao Marijanu Zonjić da se kupa sa njim. 

Podsetimo, u ranim jutarnjim satima društvo u krevetu Jajušu je pravila Sandra Čaprić, koja je očigledno uspela da oraspoloži zadrugarima i da mu dan počne potaman. Da li je Sandra zaslužna za ovakvo ponašanje, ili ga je možda Maja Marinković dovela do pucanja, procenite sami. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading