ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAPUSTILA SRBIJU: Starleti dozlogrdila RIJALITI DRAMA, pa spakovala kofere, evo gde su ćerka i Peca! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Aleksandra Subotić napustila je Srbiju u ranim jutarnjim satima.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAPUSTILA SRBIJU: Starleti dozlogrdila RIJALITI DRAMA, pa spakovala kofere, evo gde su ćerka i Peca! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/sandrasuboticss

 

Rijaliti zvezda i starleta Aleksandra Subotić nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 5" potpuno se posvetila svom životu, s toga vrlo često objavljuje storije i obaveštava svoje pratioce gde se trenutno nalazi. 

 

 

Tako je i uradila i ovog puta, samo što se Aleksandra uputila na let, pa je obavestila pratioce na Instagramu da je spakovala kofere i odlučila da ode na odmor i to ni manje, ni više nego u Tursku, tačnije Istanbul. 

 

 

Subotićeva je neko ko voli da putuje, pa joj nije strano da tek tako odluči da se ukrca u avion i oputuje negde. No, ono što su svi primetili jeste da je još uvek nepoznato da je li Aleksandra otišla u Tursku sa porodicom ili bez njih.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Subotić otputovala

 

Definitivno da Subotićevoj treba odmor od napetosti i rijaliti drame, pa će je šoping u Turskoj opustili i relaksirati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading