MILJANA OPELJEŠILA ZOLU DO POSLEDNJE PARE: Čolić pristao da prepiše HONORAR na njeno ime, ali je imao VAŽAN USLOV! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.11.2021

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić postigla je svoju nameru da joj njen dečko Lazar Čolić Zola u znak poštovanja i garancije da će ostati sa njom, prepiše sav honorar na njeno ime.

MILJANA OPELJEŠILA ZOLU DO POSLEDNJE PARE: Čolić pristao da prepiše HONORAR na njeno ime, ali je imao VAŽAN USLOV! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

U ranim jutarnjim satima Miljana Kulić i njen dečko Lazar Čolić Zola ponovo su došli u ozbiljnu raspravu i to naravno, zbog novca. Poznato je da Miljana već mesecima preklinje Zolu da sav honorar prepiše na njeno ime, kako bi time pokazao da će ostati sa njom i da je voli, što on vešto izbegava. 

Međutim, Miljana je jutros zapela kao nikad do sada i na sve načine pokušavala da ubedi Zolu da potpiše ugovor o prebačaju honorara na njeno ime. Pod pritiskom Zola je pristao, ali je imao uslov da ukoliko Kulićeva bude diskvalifikovana, što i nije nemoguće, ne plaća njenu kaznu, što se njoj nije odmah svidelo, ali njoj je bilo bitno da postigne svoje. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Potpisaćeš ugovor - rekla je Miljana.

- Ali ako budeš diskvalifikovana, da se poništi ugovor. Neću ja da plaćam tvoje kazne, nisam ti ja Ša - odgovorio je Zola.

- Nisi to govorio pre nego što smo ušli, bio je drugačiji dogovor! - poručila je ona.

- Ali isto da ne pričaš o tome i da ne lažeš, da ne izmišljaš. Za mene je to poniženje. Ponizi me, ali onda beži od mene - odbrusio je Čolić.

- Potpiši tajno, da niko ne zna - nastavila je Miksi.

Republika

Foto: printscreen

Svađa Miljane Kulić i Lazara Čolića Zola

 

- Hoću u ugovoru da ako budeš diskvalifikovana, da se poništi ugovor i neću ništa da pričam sa tobom. Osećam se kao rob, uzimaš od mene i moje samohrane majke - govorio je Čolić.

- Hoću da to ide na moje ime - nastavila je Kulićeva.

- Ali da se poništava ugovor ako budeš diskvalifikovana - istakao je Zola.

- Nećeš uspeti da me diskvalifikuješ. Potpiši, ne moraš da mi se obraćaš, ja ću se boriti za sebe i svoju porodicu - poručila je Miljana.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading