NISAM HTEO DA BUDE KAŽNJENA ZBOG UNOŠENJA INFORMACIJA: Nenad Aleksić Ša otkrio da li se čuo sa Majom Marinković pred njen ULAZAK!

Autor:

Zadruga

21.11.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša se oglasio nakon što je Tara Simov priznala da je očekivala da će joj poslati poruku preko Maje Marinković.

NISAM HTEO DA BUDE KAŽNJENA ZBOG UNOŠENJA INFORMACIJA: Nenad Aleksić Ša otkrio da li se čuo sa Majom Marinković pred njen ULAZAK!

Foto: E-Stock, Instagram

Tara Simov, Ša i ivana

Simova je očekivala poruku od svog bivšeg dečka i Maju Marinković detaljno ispitala za informacije koje je zanimaju.

Tara Simov, aktuelna zadrugarka, poslednjih meseci je konstantno u žiži javnosti zbog svojih turbulentnih ljubavnih odnosa. Letos od kad je prekinula kontakt sa Nenadom Aleksićem Ša, neretko nije želela da se oglašava tim povodom, kao ni njen bivši partner. Poslednje što su izjavili da su u korektinim odnosima, a ubrzo je Simova pristupila novoj, petoj sezoni Zadruge.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov i Maja Marinković pričaju o Ša

Javno je priznala da njenoj slabosti prema bivšem dečku iz treće sezone rijaliti programa Mateji Matijeviću nije došao kraj i da se i dalje bori sa emocijama kada je on u pitanju. Repera ne spominje mnogo, ali je sinoć došlo do preokreta koji je šokirao sve. Maju Marinković, koja je sinoć postala aktuelni učesnik pete sozone, detaljno je ispitivala za poruku od bivšeg dečka u nadi da joj je nešto poručio.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

Tim povodom, domaći mediji kontaktirali su Nenada Aleksića Ša, kako bi saznali saznali o kakvoj poruci je reč. Vidno suzdržan kada je ova tema u pitanju reper kratko odgovorio.

- Stvarno ne znam o čemu je reč i šta je želela da čuje. Nisam se čuo sa Majom, jer znam da ne smeju da se unose informacije iz spoljnog sveta, nisam zeleo da bude kažnjena - izjavio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading