TAKI U NJU ULOŽIO DESETINE HILJADA EVRA! Maja Marinković NEPREPOZNATLJIVA, ovako je izgledala NEKADA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.11.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od trenutno najatraktivnijih zadrugarki u Beloj kući je zasigurno Maja Marinković, ali od brojnih korekcija, retko ko se i seća njenog pravog izgleda.

TAKI U NJU ULOŽIO DESETINE HILJADA EVRA! Maja Marinković NEPREPOZNATLJIVA, ovako je izgledala NEKADA! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija ''Zadruge'' jeste Maja Marinković, čiji su sinoćni ulazak u Belu kuću svi željno iščekivali, a kada se pojavila, vilice su popadale mnogima.

Naime, Maja je u potpunosti promenila lični opis, usne, vilica, jagodice, mačije oči, nos, nove ''sedmice'' i još mnogo toga što je dovelo do neprepoznatljivog izgleda, te se javnost skoro pa i ne može setiti njenog izgleda kada se pojavila prvi put u javnosti.

Marinkovićeva nije bila ni nalik devojci koja je sada, a kako stvari stoje ona sa korekcijama ne planira da stane. Nedavno je priznala da je u sebe uložila 23.000 evra, a nakon toga je uradila nekoliko korekcija na svom telu, tako da je ta cifra sada drastično skočila.

A za one koji se ne sećaju, evo kako je Maja izgledala pre svih operacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

21.11.2021 12:32

Bila je lepsa. Sada ne lici na Evropljanku. A , to sto je tata potrosio pare na njene estetske operacije, bolje da je ulozio taj novac u njeno obrazovanje ili u neki privatni biznis kojim bi ona obezbedjivala egzistenciju, a ne da stalno visi po rijalitijima.

Odgovori 15 1
Deda

22.11.2021 07:14

Zamisli kada ti OVO rodi dete.