NA DANAŠNJI DAN SMO SE POMIRLI! Janjuš stao ispred Maje pa javno priznao osećanja: PREŠLI SMO IGRICU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.11.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš sinoć je odgovarao na pitanja novinara i tom prilikom otkrio kakva osećanja ima prema bivšoj devojci, Maji Marinković.

NA DANAŠNJI DAN SMO SE POMIRLI! Janjuš stao ispred Maje  pa javno priznao osećanja: PREŠLI SMO IGRICU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć je nakon Filipa Cara, u emisiji ''Pitanja novinara'' reč dobio i Marko Janjušević Janjuš, koji je na samom početku otkrio kako se oseća nakon ulaska Maje Marinković.

- Ja sam dobro, kao i svaki dan. Ne osećam se drugačije. Isto mi je kao i svaki dan - odgovorio je Janjuš, pa otkrio i da li mu je čudno što nije prvi podignut u emisiji.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš otkrio kako se oseća

- Pa nije, naš odnos je završen, logično je da ja nemam veze sa tim: Nisam morao da budem podignut ni sada. Naravno, očekivao sam, uvek će biti pitanja, kontakt, to je tako. Samo sam odgovorio na pitanje. Nije trebalo prvi svakako, to je realnost. Ja joj se nisam prvi javio, da je pružila ruku, ja bih joj pružio ruku. Znalo se da će otprilike ući nekad, ja sam dosta puta pitan kako ću se ponašati. Od mene rat i svađe ne može da očekuje, prvi neću zadirkivati. Zavisi od nje odnos sa mnom.

Kakva ti je Žaklina? - pitao je Darko.

- Ne znam kad je karneval u Riju, ali vidim da je bila na putovanju. Izgleda savršeno, mogu u penziju one sa karnevala. Nikad ovako nije izgledala, poradila je na svom telu, svaka čast. Daj Bože da je poradila i na nekim stvarima, sve najbolje - istakao je on, a onda se dotakao i novih Majinih grudi.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković sluša izlaganje Marka Janjuševića Janjuša

- Ja sam voleo one prethodne, ali dobro joj stoje, ne mogu da grešim dušu. Do sada jedne od najlepših grudi koje su bile u Zadruzi. Želim joj sve najbolje.

Novinare je zanimalo i da izabere između Majinih grudi i grudi Sandre Čaprić.

- Kad je ono bilo, ja se nisam zaljubio u njene grudi, nije bio taj neki izgled, to je poenta cele priče. Ne bih da komentarišem grudi... Izvini, šta si me pitao... Moram da pohvalim i damski šešir, kao da je unuka Desanke Maksimović. Prošli put smo se na ovaj datum pomirili, zamisli slučajnost da tad uđe. Od mene može da očekuje i kiflice... - govorio je Janjuš, pa dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš izabrao Sandru Čaprić

- Mi smo ovde prešli igricu, to se zna, stvarno je dojadilo i Bogu i narodu to naše, svega je bilo. To smo prešli, ona je valjda svesna nekih stvari, da ne treba da dolazi do tih situacija, ona ima svoj novi život, svoj rijaliti, svoje sve. Nisam video Sandrine grudi, ali eto biram njih. Sa njom ima sad najbliži odnos, to je istina. Ne lažem ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading