MAJO OPROSTI! Filip Car PONIZAN pred Marinkovićevom: PROŠLI SMO MNOGO TOGA!

Autor:

Zadruga

20.11.2021

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela su ''Pitanja novinara'', a prvo pitanje je dobila Maja Marinković koja je obrazložila zašto nije pružila ruku Filipu Caru i Marku Janjuševiću Janjušu.

MAJO OPROSTI! Filip Car PONIZAN pred Marinkovićevom: PROŠLI SMO MNOGO TOGA!

Foto: TV Pink/printscreen

U Beloj kući je počela emisija ''PItanja novinara'', a prvo pitanje je bilo upućeno Maji Marinković i ticalo se njenog osećaja trenutno, kao i zašto se nije javila Filipu Caru i Marku Janjuševiću Janjušu.

- Što se tiče odnosa sa lemurom, čula sam da me je dozivao tokom svađa sa devojkom, Ja sam ispala fer i korektna u tom odnosu, nikada nisam pljunula po tom odnosu. Nisam osetila potrebu da mu pružim ruku jer me je prodao pre svega kao čoveka - rekla je Maja, a onda dodala zašto se Janjušu nije javila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković o Filipu Caru i Marku Janjuševiću Janjušu

- Što se Janjuša tiče tu je stavljena tačka, ne želim mu ništa loše, ali ne želim nikakvu komunikaciju sa njim.

- Možda Filip nije smeo da mi se javi. Zaista nisam osetila potrebu da mu prva priđem - rekla je Maja Marinković, a onda je Filip Car ustao i otkrio kako se on oseća nakon svega.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Filip Car o Maji Marinković

- Pa dobro, dobro je. Nisam očekivao da će mi se javiti, a iskreno mislim da nisam i ja njena interesna sfera, niti ona ima potrebu da se meni javi na bilo koji način. Ja sam prema njoj ispao loš, nepravedan i to je činjenica i sve što ona kaže ima pravo. Drago mi je da u njenom glasu nisam video mržnju. Maja i ja smo pre svega bili prijatelji 10 meseci, prošli smo mnogo toga, mislim da je naš odnos bio mali u odnosu na prijateljstvo koje smo imali. 

Jedina si devojka prema kojoj imam potrebu da kažem:

- Majo nisi to zaslužila, Majo oprosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vasar Tastine

21.11.2021 05:36

Nazalost, Maja je trebala da udje mnogo ranije. Ovako, se nista, bas nista nece promeniti, jer je Dudlina dresura Filipa Cara uveliko pocela. Jadan Car. Sta je trazio to je i dobio.

Jelena

21.11.2021 10:40

Vratio bi se on Maji. Mladja, lepša, imućnija i sladja.