PRIJATELJ NIKOLE GRUJIĆA OTKRIVA ISTINU: Dobijao je poruke od devojaka, a evo kako njegova supruga reaguje na njegovo ŠVALERISANJE! (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

20.11.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasio se prijatelj Nikole Grujića, Miloš koji nam je otkrio kako njegova supruga gleda na njegovo švalerisanje.

PRIJATELJ NIKOLE GRUJIĆA OTKRIVA ISTINU: Dobijao je poruke od devojaka, a evo kako njegova supruga reaguje na njegovo ŠVALERISANJE! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Prvi put u javnosti za portal Republika.rs oglasio se prijatelj Nikole Grujića, Miloš, koji je otkrio sve o njegovom odnosu sa suprugom, ali odnosu sa mnogim zadrugarikama. Na početku je sve šokirala informacija da je Nikola imao aferu sa Viktorijom Mitrović, inače njegovom svastikom, pa se Miloš osvrnuo i na to.

Potom nam je kroz razgovor otkrio i da li su mu pevačice i poznate dame upućivale nepristojne ponude. Na početku razgovora Miloš nam je prokomentarisao kako gleda na Nikolino učešće.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nikola Grujić

 

 - Nidža je moj prijatelj, naravno dasam u toku. Poznavajući njega, siguran sam da je sve igra, e sad, opet gledamo da ja njega ne znam, kako da kažem, kada si ti tamo, kada je sve ono izolovan si od realnog sveta, iako je rijaliti, sve je to eksperiment, nemaš kontakt ni sa kim, da mu ja iskreno kažem moje mišljenje, ima tamo igrača koji govore ono što njima odgovara. Ako pričamo o odnosu sa Mimom, za sada mislim da je sve okej i da neće biti ništa specijalno. Ostaće na prijateljstvu, koliko god da izgleda u javnosti, mislim da će ostati u prijateljstvu.

Kako gledaš na aferu ,,svastika“ koja se desila sa Viktorijom Mitrović?

- Znate kako, ja ne mogu da pričam u njegovo ime, ja sam uvek za to da je i loša reklama, dobra reklama, što se mene tiče, bitno je da se priča. Jeste da mu ne ide u korist takva priča, ali opet je to od jedna bum stvari vezana za njega i samim time što je pevač, da se složimo, svako je odmah rekao od mojih kolega za svastiku, nije tu bilo ništa, da se razumemo, između njih stvarno nije bilo ništa. Ja nisam bio tada na svirci, ali ništa nije bilo. I ta priča je već prošla. Ne verujem da će prevariti suprugu, ali kao što je i on ogradio sebe ono što je rekao za jedan posto. Nikad se tu ne zna ništa. Ja ne mogu sve detaljno da ispratim, ali pratim, on je rekao da stoji iza toga, izolovan je od svega, počinje da gubi prijatelje i devojku, počinje da gubi i sliku, koliko god da su bili pored njega. Sad treba biti dovoljno jak da ostaneš svoj! Mislim da će uspeti, e sada, videćemo kako će i šta će biti.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nikola Grujić Zadruga

 

Kada bi prevario suprugu, da li bi ga podržao u tome?

- Iskreno, moje ćutanje znači da razmišljam, ne šta tačno da kažem, razmišljam sebe u toj situaciji, ako se hipotetički desi, mislim ono, glupo je što ne mogu da mu skrenem pažnju ako bih video da ide ka tome, on može sam, ali kada bi se to desilo, ja nisam za to. Koja god devojka da je u pitanju, nisam za to, ali znate kako, opet nisam mu ni žena, devojka, da mu se ja mešam, on je prema meni uvek korektan, on je ispao fer i sve, bio je za mene tu, šta god da se dešavalo, isto bih uzvratio. Bio bih uz njega svakako, ali gledao bih ako bi se to dešavalo, ako mogu posle toga da se izglade neke stvari, ali ja ne bih trebao mnogo da se mešam, to su njegove stvari i odluke.

Da li si se čuo sa njegovom suprugom i kako se ona oseća?

Republika

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović

 

- U vezi ove situacije se nismo čuli ni videli, ja imam neke obaveze. Iskreno, trudim se da ne pričam o tome kada sam tamo. Ne možemo da kažemo da je njoj prijatno, ako ćemo da gledamo realno, doza ljubomora kod nje verovatno postoji, to je logično. Ne znam šta drugo da kažem, nije joj prijatn. Jeste verovatno da sumnja, kao i svi, ne može da bude 100% sigurna. Mislim da su oni oko osam godina u braku, nisam siguran, nisam ja tu od početka njihovog braka, ne znam tačno. Što se mene tiče, možda bi trebalo i gore da reaguje na sve to, jer bi neke žene i gore reagovale, ona reaguje skroz okej, meni je drago zbog toga. Nije se ništa konkretno desilo, sve je to igra i rijaliti.

Kako njegovi roditelji gledaju na njegovo učešće u rijalitiju?

- Nisam u kontaktu, ja se njima javim kada uđem, ja nemam ništa sa njima, ne želim da se mešam. Ja sam Grujim prijatelj pre svega.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Grujić

 

Da li je Gruja i ranije bio na glasu da je zavodnik, budući da je uspeo mnoge zadrugarke da zavede za kratko vreme?

- Iskreno, kada god smo bili na svirkama, pošto ja volim da se veselim, da idem sa njim, ispoštujem ga maksimalno, uvek sam tu da podignem raspoloženje njemu, time se i bavim. Kad god smo bili na nastupima, uglavnom, uvek on meni i pevačicu, prijateljice koje poznaje tu, isto koje se bave muzikom, koga god zna od devojaka, on meni nabaci bez problema, ali on nikada, zadnjih možda četiri godine, sigurno, stojim iza toga, nije imao ništa. Stvarno, ništa! Sa koleginicama je poslovno, čak sam i na storiju postavio kada je bilo oko koleginica. Pričamo o svemu, on je baš striktno porodica, što je meni skroz okej.

Da li je Nikola dobijao i ranije poruke od poznatih dama i pevačica?

- Verovatno da je moguće da je dobio poruke, mada mene ne interesuje toliko, verovatno da je dobijao, ali nikada nije hteo, poznavajući njega, ne znam za dopisivanje, ali Instagram, ne gledamo, ja ne zalazim u to, nikada ga nisam ni pitao, uvek je ovako ostavljao utisak da je veran, tako da nikada nije spomenuo, ali verovatno da mu se nekad devojka javi. Devojke me i danas pitaju da li je on taj, lep je dečko, ima lep glas, ali poznavajući njega, ne verujem da je ulazio u dalji kontakt. Sa pevačicama, kad god smo izašli, nikada nije bilo da sam posumnjao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading