NA PARFEM NIJE ZABORAVILA! Maja Marinković odlučna da napravi HAOS: JANJUŠ JE ZAVRŠENA PRIČA, CARU NEĆE BITI DOBRO KAD ME VIDI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.11.2021

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković spremna je da pomrsi konce zadrugarima, sigurnim korakom je ušetala u studio u Šimanovcima, a sa sobom je ponela i parfem.

NA PARFEM NIJE ZABORAVILA! Maja Marinković odlučna da napravi HAOS: JANJUŠ JE ZAVRŠENA PRIČA, CARU NEĆE BITI DOBRO KAD ME VIDI! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Zadrugari će večeras zasigurno doživeti šok kada budu ugledali Maju Marinković.

Bivša devojka FIlipa Cara, a noćna mora njegove nove devojke Dalile Dragojević, ulazi u petu sezoni rijalitija ''Zadruga'', Maja Marinković, u nameri da vrati stvari na svoje mesto. Na ulasku su svi u studiju primetili da Maja nosi u ruci parfem, koji je podsetimo FIlipu Caru polomila Dalila tokom burne svađe, ali Marinkovićeva nije želela da otkriva kome je namenjen ovaj koji ona unosi.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković donela parfem

Maja je takođe otkrila i da li se može očekivati neka ljubavna romansa u ovoj sezoni od nje.

- Ja sam se u Filipa zaljubila tokom leta kada smo vreme provodili zajedno, ali emocija ne može da se poredi sa Janjušem, ali svakako je ta priča završena, tako da sam se ohladila od te priče. Vremenom sam se ohladila i od Filipa, ali ću raditi onako kako osećam. Nisam zainteresovana ni za Janjuša ni za FIlipa - rekla je Maja i dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković o FIlipu Caru i Marko Janjuševiću Janjušu

- Mislim da ću emotivno više da dotaknem Janjuša, ipak je to bila velika ljubav, ali je na tu priču stavljena tačka i volela bih da tako i ostane, ovaj put stvarno. Vreme će pokazati, videćemo. Ali definitivno da Filipu neće biti dobro kada me bude video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

21.11.2021 10:43

Spremili se kao da ulazi Jovanka Broz.