PROGOVORIO PRIJATELJ FILIPA CARA: Bruno otkriva kako roditelji gledaju na Dalilu Dragojević! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

20.11.2021

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Filipa Cara Bruno otkriva kako njegovi roditelji gledaju na Dalilu Dragojević kao buduću snajku i kako će se ophoditi prema njoj.

PROGOVORIO PRIJATELJ FILIPA CARA: Bruno otkriva kako roditelji gledaju na Dalilu Dragojević! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prijatelj Filipa Cara, Bruno prvi put za portal Republika.rs otkrio je kakvo mišljenje ima o njegovom drugu koji je u vezi sa do skoro udatom Dalilom Dragojević. Bruno je odgovorio na naše poruke, iako nije želeo mnogo da komentariše, nije krio da Caru pruža neizmernu podršku i da će biti uz njega u svakoj situaciji.

Dosta se spekulisalo o tome da su se prijatelji i porodica odrekla Filipa zbog njegovog odnosa sa Dalilom. Međutim, kako njegov prijatelj Bruno otkriva, to nije istina i da Car ima apsolutnu podršku svojih najbližih.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević

 

- Nemam šta da komentarišem, to je njegov izbor, ako njemu valja i ako je on srećan, ja sam još srećniji, uz njega sam šta god da odluči. I ona je njega odabrala, nije je on silio na odnos, nego ga sama želi i raskinula je sa mužem, sad su se i razveli, ne vidim u čemu je više problem – govori Bruno za Republika.rs i otkriva kako se sada osećaju njegovi roditelji:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević

 

- Njih ne zanima eksponiranje u medijima i to je njihova odluka, mi svi to poštujemo. Njih ne zanima koga će on dovesti u kuću, to je njegov izbor, ne žele biti deo rijalitija. Svi su dobro, čekaju ga, nisu ga se odrekli, niti će, on je njihov sin. Mi prijatelji smo uz njega i podrška smo mu šta god treba – završava Bruno za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

20.11.2021 22:29

Sad cete cuti sta ce odgovoriti mahalusa Dalila. Njima je normalan stil zivota da se prepucavaju, svadjaju. Tako odrastaju. Koje su jezine pokazale u rijalitijima : Dalila, Irma, Maca Diskrecija, Rialda, Heco, ....?

Odgovori 16 4
Vasar Tastine

21.11.2021 05:40

Blago mami i tati sta im je sin nasao za snajku. Koji otpad. Videce svoga sina izdresiranog pit bul terijera u ulozi Dudlinog potrcka. Ha, ha, ha.....Koji sljam