EKSKLUZVINA FOTKA IZ KARANTINA: Milica Veselinović i Ante Baždarić u AKCIJI, isplivali svi DETALJI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

20.11.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je u posed fotografije Milice Veselinović u prisnom odnosu sa Ante Baždarićem u karantinu, dve noći pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 5".

EKSKLUZVINA FOTKA IZ KARANTINA: Milica Veselinović i Ante Baždarić u AKCIJI, isplivali svi DETALJI! (FOTO)

Foto: Republika.rs,O. Bogdanović, youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna maloletna zadrugarka Milica Veselinović po ulasku u rijaliti uplovila je u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog čega je izbila u sam prvi plan zbivanja. Međutim, ono što je Milicu takođe obeležilo jeste njena afera u karantinu sa cimerom iz Bele kuće.

Poznato je svima da je u pitanju Ante Baždarić, koji je napustio rijaliti ,,Zadruga 5“ zbog smrtnog slučaja. Portal Republika.rs došao je do ekskluzivne fotografije iz karantina, na kojoj se vide Milica i Ante, koji deluju izuzetno blisko.

Republika

Foto: Republika.rs, TV Pink

Milica Veselinović i momci

 

Mi smo pozvali Baždarića kako bi nam prokomentarisao fotku, a on nam je tom prilikom otkrio svaki detalj njihovog odnosa i navodne vrele akcije koju su imali.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ante Baždarić

 

- Znači tu noć, gde je prikazana slika je bila večer kad smo nazdravljali i upoznavali se, bili smo u mojoj sobi Pele, Lorna, Milica i ja, slušali smo muziku, pili smo piće i uživali u društvenoj komunikaciji , nakon nekog vremena su odlučili Pele i Lorna napustiti sobu, jer su bili umorni, ja i Milica smo ostali sami i u jednom momentu je rekla kako bi bilo dobro da pogledamo neki film i legnemo na krevet, u tom momentu nam se to činila kao dobra ideja. Međutim, kako meni nije radio daljinski za televiziju odlučili smo otići u njenu  sobu, njenom  inicijativom  naravno i tako smo sišli do njene  sobe, ušli smo u sobu i rekla je da ja nađem neki dobar film na tv-u dok se ona istušira i rekla je da se osećam  kao kod kuće  i da legnem u krevet, ja sam napravio to što je ona rekla ,i čekao sam je nekoliko minuta, izašla je iz tuš kabine i legla sa mnom u krevet, nastavili smo nekoliko minuta komunikaciju,  posle  te komunikacije su usledili strastveni poljubci i dodiri – govori Ante za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Republika

Ante Baždarić Zadruga

 

- Sledeći  dan smo se trebali videti  predvečer, ali nismo mogli jer smo bili zaključani u sobama. Nakon nekog vremena bilo je kratko otključano, ja sam se spustio do sobe gde je ona bila u društvu sa Lornom i dva nepoznata momka, nisam hteo smetati, jer sam načuo da im je dobro, posle nekog vremena kad sam čuo da su se vrata otvorila i zatvorila na njenom spratu, odlučio sam opet otići diveti da li je željna društva, ali čuo sam da je Lorna napustila sobu i da su ostala ta dva nepoznata momka, posle toga sam se osećao jako neprijatno i odlučio sam se vratiti u svoju sobu. Sledeći dan kada smo trebali ići za Šimanovce, video sam Milicu ispred i uputio joj ljutite poglede, jer sam bio u suštini malo ljubomoran i razočaran od prethodne noći i od tog trenutka sam odlučio prekinuti bilo kakav odnos koji smo imali, nisam joj se obraćao nikako, ni u kući kada smo ušli u rijaliti – završava Ante za portal Republika.rs.

U nastavku možete pogledati kako izgleda fotografija Milice i Baždarića iz karantine u noći kada su se, kako on tvrdi ljubili.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ante Baždarić i Milica Veselinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

21.11.2021 10:41

Gde su te fotografije gde su blisko?