APRIL ZAVRŠILA KOD ŠA! Reper UZEO Tarinog psa, ona ne zna ništa o tome: LAGANI SMO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.11.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša na svom Instagram profilu podelio je fotografiju sa psom Tare Simov, April, što znači da je ona kod njega. Tari se ovo neće svideti.

APRIL ZAVRŠILA KOD ŠA! Reper UZEO Tarinog psa, ona ne zna ništa o tome: LAGANI SMO! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Reper i nekadašnji učesnik rijalitija ''Zadruga'' Nenad Aleksić Ša, svoju suprugu Ivanu je prevario javno sa Tarom Simov, sa kojom je planirao budućnost. Međutim, pre nego što su započeli vezu spolja, došlo je do kraha ljubavi.

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksiić Ša i Tara Simov vezu započeli u ''Zadruzi''

Njih dvoje su uzeli psa, April, koja je po raskidu ostala kod Tare Simov, a koja neretko ističe kako joj nedostaje njeno ''dete.'' Ono što Tara ne zna, jeste da je April kod njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, a to joj se sigurno ne bi dopalo. Ša je uz fotografiju sa April napisao:

- Lagani smo.

Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad Aleksiić Ša uzeo April

Podsetimo, Ša je snimio novu pesmu koja nosi naziv ''April'', a nedavno je objavio na svojim društvenim mrežama i fotografije sa novom devojkom, koja se zove Tara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading