PREKO MENE HOĆE DA UMANJE SVOJ GREH: Jovana Ljubisavljević oplela po Caru, nakon što je uporedio sa Dalilom, pa otkrila sve o VERIDBI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

20.11.2021

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević oglasila se za portal Republika.rs i prokomentarisala to što ju je Filip Car uporedio sa najpoznatijom ljubavnicom u regionu Dalilom Dragojević.

PREKO MENE HOĆE DA UMANJE SVOJ GREH: Jovana Ljubisavljević oplela po Caru, nakon što je uporedio sa Dalilom, pa otkrila sve o VERIDBI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car tokom porodičnog sastanka napao je Stefana Karića i doveo moral njegove devojke Jovane Ljubisavljević, koja je opstala sa njim nakon brojnih priča, doskočica i napada. 

Car je dopustio sebi da Jovanu uporedi sa trenutno najpopularnijom ljubanicom u regionu Dalilom Dragojević Mujić. Karić je odmah skočio kao operan na Cara i postavio ga na mesto, kako njega, tako i njegovu devojku, istaknuvši da je Dalila prvo prevarila Dejana Dragojevića sa njim, pa tek onda raskinula.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

 

Portal Republika.rs kontaktirao je Jovanu, koja se odazvala našem pozivu i prokomentarisala Carev napad na Stefana i nju, kao i pokušaj da uporedi neuporedivno.

- Car je neko koga ja poznajem iz prošle sezone. Uvek je bio korektan prema Stefanu i meni. Uvek me je izdvajao od drugih devojaka, u jednom momentu u prošloj sezoni je čak rekao da bi bio ponosan da sam njegova sestra, između ostalog je i sam danas spomenuo da me poštuje. Smatram da sad poredi neuporedivo i da greši u tome. Ponesen žarom odbrane svoje devojke, preko mene pokušava umanjiti njihov greh. Ali samo pokušava. Mislim čak da je i on toga svestan, ali i ubuduće će na sve načine da ublažava situaciju u kojoj se nalazi i da možda, proba da nekako stopira Stefana, koji je jedan od retkih koji iznosi realan stav po pitanju trenutne situacije u Zadruzi - govori Jovana i dodaje:

 

 

- Veza i brak se nikad ne mogu poistovećivati. Da mogu brak ne bi ni postojao. Vezu možeš prekinuti u dve rečenice, ali brak ne. Zameram mu preuveličavanje i pretpostavke koje su neistinite u vezi mene, nikada nisam bila verena i bila sam dve i po godine u vezi, a ne 4 kako pričaju… Dakle, posle 5 meseci boravka u rijalitiju sam ušla u vezu, a oni posle mesec dana, pred očima Dejana… Ima tu mnogo toga što bih mogla navesti u svoju korist, ali zaista kao što sam rekla nema potrebe za tim jer se između nas se ne može praviti paralela. Ni po čemu. Car treba samo da je svestan da se Dalili ne stavlja na teret samo činjenica da se udata zaljubila u drugog muškarca, nego i intiman odnos plus postupci prema svom još zakonitom suprugu koji su katastrofalni.  Ali ima vremena i sam će shvatiti sve. Ne bih ja tu puno ulazila u rijaliti, smatram da je Stefan danas sve dobro rekao. Ako im se već poredi, nek se upoređuju sa prvom sezonom, ili drugim brakovima, a ne sa mnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Ivana

20.11.2021 18:32

I Jovana Ljisica je napravila isti greh švaleracije sa drugim muškarcem dok je muž čekao kod kuće.

Odgovori 33 15
Jovanin čale

20.11.2021 20:07

@Ivana - Moram da zaključim da si ti Ivana glupača na qb koja samo laje da bi lajala...kakvi crni muzevi Jovani,nesrecni mikroorganizmu...od danas ime Ivana je sinonim za glupost😂

Odgovori 5 27
Stefa

21.11.2021 10:21

@Ivana - Jovana je grešna pred Bogom i pred ljudima. Preljubnica i švalerka.

Odgovori 24 0
KPCTA

22.11.2021 11:39

@Stefa - У Божјим очима, прељуба је нешто одвратно. У древном Израелу, казна за такав поступак била је смрт (Левитска 18:20, 22, 29)

Odgovori 19 0