CAR UDARIO NA KARIĆA, ON GA SASTAVIO SA ZEMLJOM: Filip prozvao Jovanu da je NEMORALNA, Stefan mu pokazao gde mu je mesto! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.11.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car uporedio je Dalilu Dragojević i Jovanu Ljubisavljević, te je izjednačio njihov moral, ali mu je Stefan Karić očitao lekciju koja ga je zabolela.

CAR UDARIO NA KARIĆA, ON GA SASTAVIO SA ZEMLJOM: Filip prozvao Jovanu da je NEMORALNA, Stefan mu pokazao gde mu je mesto! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Filip Car tokom porodičnog sastanka u rijalitiju ,,Zadruga 5" je udario na moral Stefana Karića, zbog njegove veze sa Jovanom Ljubisavljević. Naime, Car je sebi dao za pravo da prokomentariše i uporedi preljubnicu Dalilu Dragojević, sa Karićevoj voljenom Jovanom. Podsetimo, prošle sezone, Jovana pre nego što je ušla u ljubavnu romansu sa Karićem, javno se obratila tadašnjem dečku Luki Pojužini i poručila mu da raskidaju, dok sa druge Dalila je i pre nego što je potpisala papire za razvod, pre nego što je raskinula sa Dejanom, ušla u krevet sa Carem.

Međutim, to je Caru apsolutno ista stvar, na šta je Karić burno odreagovao i postavio ih oboje na mesto. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić

 

- Ne bih mogao da pričam o moralu, jer sam prvi ja nemoralan. O Dalili možete pričati posle svega što je bilo, ali to baš nije čista istina, najlakše je nju sada spomenuti - rekao je Car.

- Samo da se razumemo, za Dalilu može da se kaže da je preljubnica, ali ne da je ku*vetina, jer je ona bila samo sa jednim dečkom nakon svega, ali ako bude sa još nekim onda slobodno. Termini su drugačiji - dodao je Đedović.

- Moram reći, za mene je lažni moral kad mi Mića kaže nešto za psovke, a ja sam se usavršio na njemu svoj arsenal psovki. "Miagi učitelj", trener sa blokadom, koji ne preza ni od čega i psuje kako stigne, a meni se nešto zamera - nasmejao se Filip.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

 

- Šalu na stranu, ima ih puno, videće se sve tek za par meseci. Već se o mnogima svašta zna, pa ne bih trčao pred rudu. Složio bih se dosta sa Đedovićem, sve što je rekao za Miljanu. Ima puno ljudi za koje sam to pomislio. Čak i za Stefana Karića, za koga mislim da je moralniji od većine, ali je u mnogim stvarima je grešio - nastavio je Car.

- Gde sam pogrešio, a da nije možda pogrešan izbor devojaka? - pitao je Karić.

- U situaciji sa Dalilom, rekao bih da je Dalila napravila nešto slično kao i tvoja devojka - naveo je Filip.

 

 

- Ona je ostavila svog dečka, pa je bila sa mnom. Da li je Dalila spavala sa tobom pa se razvela ili obrnuto? - rekao je Stefan.

- Nemojmo sada o tome. Jeste teža situacija, ali je dosta slična moramo priznati - nastavio je Car.

- Ako su psovke to je u redu, ali sa ostalim se ne slažem uopšte - rekao je Stefan.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Stefa

20.11.2021 18:50

Jeste slična situacija. Jovana živela u vanbračnoj zajednici više od 3 godine, govorila o svom mužu kao o svetinji, pa ga ostavila i otišla u krevet drugog muškarca. To mogu samo nemoralne žene.

Odgovori 30 10
Danilo

21.11.2021 10:53

@Stefa - Jovana je razvratnica, nimfomanka, proždiračica muškaraca, prevarantkinja, bludnica, kurvarka, ljubavnica, nevernica, perverzantkinja, švalerka, krivokletnica, naložnica, lažljivica, zavodnica, probisvet, polimorka, konkubina, seksista, kleptomanka . . . . .

Odgovori 26 2
KPCTA

22.11.2021 11:42

@Danilo - Прељуба је такође грех против Бога (Постанак 39:7-9).

Odgovori 19 0
Bepa

22.11.2021 13:06

@Danilo - Кад је Христос говорио о браку, говорио је да закон Божији учи да Хришћанин (Хришћанка) свом супружнику треба да опрости сваку грешку и грех, осим једне грешке а то је прељуба.

Odgovori 14 0