DALILA DRAGOJEVIĆ HODAJUĆA LAŽ: Bosanska starleta tone sve dublje i dublje, isplivalo sve na videlo, fanovi ZGROŽENI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.11.2021

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević voli sebe da pohvali da je prava čistunica, da stalno sređuje, ali sada je navukla na sebe epitet lažova, jer je uhvaćena u ponoru njenih laži.

DALILA DRAGOJEVIĆ HODAJUĆA LAŽ: Bosanska starleta tone sve dublje i dublje, isplivalo sve na videlo, fanovi ZGROŽENI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

 

Najpoznatija preljubnica u regionu Dalila Dragojević nakon što je prevarila venčanog supruga Dejana Dragojevića pred milionskim auditorijumom, navukla je gnev naroda, pa sada mnogi obožavaoci rijalitija svaku njenu reč proveravaju i mere sa prethodnim rečenim. Svakako da zbog toga su je nekoliko puta uhvatili u laži, a sada je isplivala još jedna njena apsurdnost.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević Zadruga

 

Naime, tokom prošle noći, Dalila je pred svima tvrdila kako ona hotel ,,Zadruga" u kom spava sa njenim voljenim Filipom Carem održava čistim, poput apoteke. Međutim, kako se od kamera u rijalitiju ništa ne može sakriti, fanovi su napravili nekoliko kadrova kojima su dokazali Daliline laži, koje su i više nego očigledne. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače

 

- Svaki dan čistim i održavam hotel. Kad uđete tamo sve miriše na omekšivač i sve je sređeno, tako da nemojte vi o mojoj higijeni - hvalila se Dalila pred zadrugarima. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car svađa

 

Međutim, ukoliko pogledata snimak, neće vam biti potrebno više od par kadrova da shvatite da je Dalila zapravo jedna pokretna laž, osim što je prevarila svog venčanog supruga, sa kojim se razvela pre samo nekoliko dana, ova rijaliti starleta ima još potrebu i da iznosi gomilu laži.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zana

20.11.2021 13:09

Lazni moraliste je Dudla. Zla krmaca trazi od produkcije da se kazne oni koji nisu za crnim stolom, a ona , sto je prevarila muza pred milionskim gledalistem , sto je gadjala flasom muza i tukla ga pesnicama vise puta , sto je samarala ljubavnika i udarila ga nogom u mosnice, sto je lomila inventar a nije kaznjena od produkcije jer je umislila da ona moze sve, a da drugi ne smeju nista dok im ona ne odobri . Lazni moralista. Amoralna a drugima " drzi slovo o moralu". Zla zena. Najveci manipulator.

Odgovori 38 6
Stefa

20.11.2021 18:58

@Zana - Dalila juče ceo dan spavala. Nije dolazila ni pisma da čita. Odmah su joj trebali oduzeti da bude Vodja.

Odgovori 26 1
Zana

20.11.2021 13:30

Sklonite nam iz vidokruga ovu mahalusu, amoralnu zenturacu, koja napada i laje na svakoga ko je proziva. PRIPROSTA, POLUOBRAZOVANA, VOKABULARA KAO I NJENA MAJKA . BOZE, SACUVAJ NAS OD TAKVIH. A placeni produkcijskI pretorijanac je Djedovic, takodje lazni moralista, koji brani Dudlinu JAVNU preljubu , OBRAZLAZUCI TO DA JE ZBOG NJENE " SRECE " KOJI SU OVO LJUDSKI ODRONI, SA IZOPACENIM MORALIMA, POKUSAVAJUCI DA NAM NAMETNU DA JE TO NORMALNO.

Odgovori 39 3
Stefa

20.11.2021 18:55

Lažni džu box za muškarce.

Odgovori 18 0