MAJA MARINKOVIĆ PIKIRALA DEJANA! Ulazim da ga OSVOJIM, možda se i ZALJUBIM: NEKA GLEDA MUŽA U AKCIJI SA MNOM!

Autor: Melina GVERO

Zadruga

19.11.2021

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković sutra ulazi u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a javnost jedva čeka da vidi kako će pomrsiti konce Filipu Caru i Dalili Dragojević, međutim ona izgleda ima druge planove.

MAJA MARINKOVIĆ PIKIRALA DEJANA! Ulazim da ga OSVOJIM, možda se i ZALJUBIM: NEKA GLEDA MUŽA U AKCIJI SA MNOM!

Foto: ST/N. MANDIĆ, E-Stock

Rijaliti-zvezda Maja Marinković, kao zapeta puška, pred dugo najavljivani ulazak u "Zadrugu 5" za Srpski telegraf i Republika.rs otkrila je da će, čim kroči u Belu kuću, razbucati sve postojeće šeme, a sveže razvedenog Dejana Dragojevića ostaviće samo za sebe.

- Dejana čuvam za kraj, kao šlag na torti, u početku sam ga žalila zbog svega što mu se dešavalo s Dalilom, sad je sve iza njega, on je slobodan muškarac, možda nam se desi ljubav, ko zna. Prema tome, vreme je da Dalila vidi kako je biti s druge strane, da malo ona gleda bivšeg muža u akciji sa mnom - rekla je Maja.

Republika

Foto: instagram printscreen

 

 

Išla na remont pred "Zadrugu 5"

Maja Marinković je, inače, poslednje dane pred ulazak u "Zadrugu 5" posvetila sebi, odnosno sređivanju izgleda do perfekcije. Bivša zadrugarka je već imala silikone, ali je rešila da ih zameni većim, pa je išla na remont, nakon čega se pojavila s još većim grudima nego što je imala pre. Nije stala na ovome, pa je nadogradila kosu i trepavice.

- Nikad nisam imala dužu kosu, veoma sam zadovoljna nadogradnjom, tu su i nove trepavice. Nisam stigla da se vidim s nekim ljudima od poseta frizeru i raznih tretmana. Nikad nisam ušla u rijaliti spremnija, kao sad. Toliko sam stvari spakovala da mi je jedva stalo sve u tri džaka, ne znam da li će mi dopustiti da unesem toliko stvari - zaključila je Maja.

Naime, Marinkovićkin ulazak, zbog prethodnog odnosa s Filipom Carem, kao i veze s Markom Janjuševićem Janjušem, svi željno iščekuju, dok ona želi da ovaj put bude u prvom planu, a bivše ostavi po strani.

- Mnogi od njih su zahvaljujući meni dobijali kadar tamo, ja se nikome neću priklanjati, ulazim kao jedinka, a ono što je sigurno jeste da ništa neće biti isto nakon mog ulaska. U ovoj sezoni sve kamere će da budu uprte samo u mene, dosta sam pravila reklamu nebitnim likovima, sada sam ja glavna zvezda rijalitija - poručila je Maja, puna samopouzdanja, pa se osvrnula na oca Takija i na to kako on komentariše njen ponovni ulazak u rijaliti, pogotovo nakon skandaloznog završetka "Zadruge 4", kada se fizički sukobio s Markom Janjuševićem Janjušem.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković nezadovoljan Majinim ulaskom

- Taki nije bio ni za jedan moj ulazak u rijaliti, ali se trudio da znam da je uz mene, nije mu bilo lako kao roditelju, ali to su sve moje odluke, tako da, kao i dosad, Taki će biti moja podrška isključivo spolja - rekla je Marinkovićka, pa time stavila tačku na spekulacije o Takijevom eventualnom ulasku u rijaliti, kako se spekulisalo u medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Irena

20.11.2021 10:21

Maja što je svima dala. I ona da nešto pokrene ili preokrene?

Alex

20.11.2021 18:13

Kao da je Maja akademik pa će tamo sve da reši. Maja je praznoglava prakljača koja ide iz jednog kreveta u drugi.