DALILI JE OTAC SPREMIO METAK! Mladen Vuletić o paklu koji se sprema zadrugarki: UKALJALA MU JE ČAST, PRESUDIĆE JOJ!

Autor:

Zadruga

19.11.2021

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Dalile Dragojević, Mladen Vuletić tvrdi da se zadrugarki sprema pakao kad napusti imanje u Šimanovcima, presudiće joj.

DALILI JE OTAC SPREMIO METAK! Mladen Vuletić o paklu koji se sprema zadrugarki: UKALJALA MU JE ČAST, PRESUDIĆE JOJ!

Foto: E-Stock

Nekadašnji rijaliti-učesnik i bivši dečko zadrugarke Dalile DragojevićMladen Vuletić šokirao je izjavom da će Dragojevićku otac Huso Mujić da ubije kad izađe s imanja jer ga je obrukala za ceo život. Vuletić je u ispovesti za Srpski telegraf i Republika.rs ispričao da će Mujić da presudi ćerki zato što ceo region bruji o tome kako je prevarila supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carom, a u međuvremenu je saznao s kojim je sve muškarcima bila u šemi.

Republika

Foto: Republika.rs

Mladen Vuletić o Husi Mujiću

- Dalila je ocu, generalno celoj familiji, ukaljala obraz i čast, sada više nema nazad. Huso sve ovo teško podnosi. On besni po selu, televiziju ne gleda i ne želi da čuje za ćerku. Njen otac je trebalo prvo mene da ubije još tada kad smo bili zajedno, pa sve njene ostale momke. Da ćerku ostavi za kraj, ali bi mi ponestalo metaka jer ona ima mnogo bivših, ne zna im se broj. Huso će da ubije Dalilu, toliko je besan da je njemu samo to u glavi! On je principijalan čovek. Nisam mnogo pričao nikada o njemu jer mi nije bilo bitno hoće li me prihvatiti. Sad, da je tamo, išamarao bi ćerku, golim bi je rukama davio! Sigurno je već spremio metak - priča Mladen i otkriva detalje iz vremena kada je bio s Bosankom u vezi:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Dalila se bavi crnom magijom! Nalazio sam sumnjive predmete

Mladen tvrdi da je Dalila sigurno praktikovala neke rituale da bi zadržala momka pored sebe jer je i sam nailazio na sumnjive predmete u stanu u kom su se sastajali dok su bili u vezi.

- Što se vradžbina tiče, i ja sam svašta čuo vezano za Dalilu. Ubeđen sam da je Dejanu svašta navračala, dečko samo gleda u nju i ne vidi nijednu drugu ženu. Moguće je da je pod crnom magijom, šta god da uradi ne može da prestane da je voli. Kad smo bili zajedno, nalazio sam neke predmete u vidu nakita i crvenih narukvica, ali čovek ne razmišlja u trenutku da li je to omađijano ili ne. Na Dekija su sigurno bačene neke čini. Pitanje je samo kakve i ko to stvarno može da skine - kaže Vuletić za naš list.

- Dalila je sa mnom imala normalan odnos, ali je bila paranoična. Opsesivna je i ljubomorna, imala je napade panike svaki put kad bi posumnjala da je varam. Kontrolisala mi je telefon, nije dala da mi se druga devojka približi, a sad je najpoznatija prevarantkinja! Dok smo bili zajedno, nisam posumnjao da se bavila prostitucijom, kao što se pričalo, bar to meni nije spominjala i nisam ništa čuo sa strane. Možda namerno niko nije hteo da mi pomene da ne raskinemo, ali i da se time bavila, meni ne smeta! Možda to i nije loše jer žena neguje najstariji zanat! Da je bila dobra, ostali bismo zajedno do danas, a u toj vezi nisam video budućnost. Dalila voli robijaše, svaki njen dečko je bio krimos sa stažom robije. Svi njeni bivši, osim Dejana. Zato ga je ona na ovaj način ostavila, smeta joj da je momak dobar i normalan. Savetujem Dejanu da ubije nekoga jer će tako možda opet da privuče njenu pažnju. Ovako joj je dosadan, a Car očigledno ima sve što je privlači.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

 

 

Dejanov otac: Dalila je kuja, ne bih joj ni ruku pružio

Goran Dragojević, otac Dejana Dragojevića, šokiran je ponašanjem bivše snajke Dalile Dragojević, pa je žestoko opleo po njoj:

- To što je Dalila priredila, to je dno dna. To je poniženje za jednu ženu. Ona nije Dekija ponizila, nego sebe. Udata, a tako se ponaša. Sram je bilo! Mene je zvala tata, a vidi kako se sada ponaša, kao prava kuja. Više nikada joj ne bih ni ruku pružio. Taj Filip nije toliko kriv. Ona je dala povoda nekom. On je realniji nego ona. Ona hoće Dejana da zgazi i ukanali, ali ne može. I on nije vulgaran kao ona. Protiv Filipa nemam ništa.

Mladen tvrdi da je, posle svega, na Dejanovoj strani jer ga smatra dobrim momkom koji je pošten do te mere da je samo sa Dragojevićkom imao seksualne odnose.

- Primetio sam da se Deki tek u rijalitiju podmladio i počeo da juri žene. Dobar je i pošten, red je da ima se*s s nekom ženom koja nije Dalila! To pokazuje koliko je fin. Sa svojih 26 godina samo je spavao s njom. Družio bih se u "Zadruzi" s njim. Uzeo bih ga pod svoje. Napravili bismo najjači klan za svih ovih pet sezona, kad vam kažem - priča Vuletić.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Alex

20.11.2021 18:15

Njihov problem neka rešavaju tamo.