HUSO MUJIĆ BESAN NA DRAGOJEVIĆE! Dalilin otac osuo po Dejanovoj porodici: KAKO IH NIJE SRAMOTA DA SE RADUJU TUĐOJ NESREĆI?

Autor:

Zadruga

19.11.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Dejan i Dalila Dragojević potpisali papire za razvod braka oglasio se i Huso Mujić koji je rekao da je jako ružno šta radi porodica Dragojević koja se otvoreno raduje zbog razvoda.

HUSO MUJIĆ BESAN NA DRAGOJEVIĆE! Dalilin otac osuo po Dejanovoj porodici: KAKO IH NIJE SRAMOTA DA SE RADUJU TUĐOJ NESREĆI?

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Dalila Dragojević više puta je rekla kako svom sada već bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću ne planira da ostavi ništa što su stekli u braku, te da će kuću u Gornjem Šepku zadržati za sebe. Njen otac Huso Mujić stoji pri svom stavu da će kuću o kojoj se raspravlja u ''Zadruzi'' pripasti Dejanu Dragojeviću.

- Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali celu ne. Ja i dalje stojim iza toga - kaže Huso za "Blic" i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kuća u Gornjem Šepku

- Ako želi celu kuću, neka izvoli da plati Dejanu polovinu kuće i neka je zadrži za sebe. Ona hoće celu kuću, a da njen supružnik ne dobije ništa? To je sramota.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan i Dalila Dragojević potpisali papire za razvod braka

Dalilin otac smatra i da je ružno što se razvodu braka raduje porodica Dejana Dragojevića, te da kakva god da mu je ćerka nije lepo smejati se tuđoj nesreći.

- Video sam da se David i njegova porodica raduju što su se oslobodili Dalile. Moja ćerka jeste najgora i svašta je uradila, ali kako ih nije sramota da se raduju tuđoj nesreći? Gde je taj isti David bio prethodnih pet godina dok su oni živeli u Gornjem Šepku. Što im porodica nije dala krov nad glavom? Gledali smo Dejana ovde kao malo vode na dlanu, a oni opisuju da mu je u Gornjem Šepku bilo kao u logoru. Sramota! Neka budu pošteni i neka kažu kako stoje stvari - zaključuje Huso Mujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Anđela

19.11.2021 17:56

Oni se raduju što je Dejan slobodan.

Odgovori 20 5
Zana

19.11.2021 19:38

Mama i tata neka se pokriju usima. Kakva nesreca i radovanje tudjoj nesreci ? Pa , njihoova kcerka je nacinila preljubu, spavala se sa ljubavnikom pred kamerama. Nasrtala i tukla muza kada je ljubavnik ostavio ? Sta su njeni roditelji posle svega toga ocekivali ? Da brak i dalje postoji ? Svasta ! A , i Dragojevici neka nista ne komentarisu.

Odgovori 20 6
MladenBg

20.11.2021 06:15

Raduju se sto im se sin spasio takvog zla kao sto je vasa cerka. Da imate i malo morala sakrili biste se u misju rupu. Pa cerka vam je sutnula Dejana, zbog svoje srece, kakva bre nesreca? Prodala je sve da bi bila poznata, pa nije vazno po cemu. Dragojevici i treba da se raduju i to iz sve snage. Nema vise demoncine snajke.

Odgovori 12 0