RIALDA KARAHASANOVIĆ U ZAGRLJAJU ZGODNOG MANEKENA: Nakon RASKIDA sa Kenanom, pevačica okrenula novi list! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.11.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović objavila je novu hit pesmu ,,Abrakadabra", a mnogi komentarišu da je opisala njenu ljubavnu priču sa Kenanom Tahirovićem.

RIALDA KARAHASANOVIĆ U ZAGRLJAJU ZGODNOG MANEKENA: Nakon RASKIDA sa Kenanom, pevačica okrenula novi list! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen Infinity Production Videos

Pevačica Rialda Karahasanović svoju publiku obradovala je novim singlom pod imenom ,,Abrakadabra", kojim je napravila potpunihaos na društvenim mrežama. Rialda je prezadovoljna novim hitom, koji ima veliki odaziv kod njene publike. 

Republika

Foto: Promo

Pevačica Rialda Karahasanović

 

Dosta se spekulisalo da će Rialda u novoj pesmi opisati svoj ljubavni život sa bivšim dečkom Kenanom Tahirovićem, budući da je prošla kroz buran period. Međutim, u pesmi Rialda, kako je i poznata, po vrcavosti, svojim glasom i stasom mamila je uzdahe svih muškaraca.

Republika

Foto: Promo

Rialda Karahasanović

 

U spotu se pojavio i zgodni maneken, koji je imao težak zadatak, da pored Rialde ostane miran. Poznato je da za Rialdom uzdišu mnogi muškarci, ali ona je nakon ljubavnog brodoloma odlučila da svoj ljubavni život sakrije od javnosti. Međutim, pesmom ,,Abrakadabra" donela je novi talas na estradno nebo. 

U nastavku možete poslušati i pogledati skupoceni spot i proceniti da li je ova pesma, kako se spekulisalo, autobiografska ili nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Alex

20.11.2021 18:21

Rialda je na lažima ostala u Zadruzi do kraja. Na lažima je i napravila karijeru.