KAJE SE ZA SVE: Dalila SLOMLJENA otvorila dušu i otkrila kako se sada oseća posle SKANDALA sa Filipom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević otvorila je dušu Jovani Tomić Matoroj i otkrila joj kako se oseća nakon svađe sa Filipom Carom.

KAJE SE ZA SVE:  Dalila SLOMLJENA  otvorila dušu i otkrila kako se sada oseća posle SKANDALA sa Filipom!  (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora je prišla svojoj drugarici Dalila Dragojević i pitala je kako se oseća posle celokupnog skandala koji se desio sinoć sa njenim dečkom Filipom Carem.

- Je li te vređao sinoć - pitala je Matora.

- U jedan sat mi prilazi, uzima mi ruke i kao meni tu nešto, sam priča sam odgovara. Ja mu kažem da idem kod tebe u krevet, on kaže, ne idem ja. Pitam ga da li je svestan koje uvrede mi je uputio, a on kaže, pa i ti si meni - ispričala je Dalila.

Podsetimo, prvo je Dalila pesnicom udarala po licu zakonitog supruga Dejana, a onda se agonija nastavila sa ljubavnikom Filipom Carem.

Njih dvoje su se žestoko posvađali, pale su teške uvrede, a jedno drugom su u naletu besa izlomili stvari. U toku njihovog konflikta obezbeđenje je moralo da reaguje, jer je Dalila nakon uvrede koja je dobila od Cara nasrula na njega.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car

On je izneo brojne uvrede na njen račun, dok ga je ona šamarala. Car je potom otišao do Dejana Dragojevića i priznao mu da je bio u pravu za sve kada je reč o Dalili.

- Kad sam video da mi je razbila parfem od Maje i Bruna... Mamu joj j*bem... Misliš da sam ti ja Dejan... Zna kako je sa mnom ušla u priču, sa mužem je bila, sa mnom flertovala, pa bi sa mnom opet to da radi. Rekao sam joj sve što sam Mini i droljama. Da je k*rva i drolja koja je ostavila muža da bi se j*bala sa mnom. Sto puta me je udarila - počeo je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zana

17.11.2021 18:31

Nije ona slomljena. Tu je Marko da se kr**nu , a tu ceka i glupi Sale kome su dobri i otpaci.

Stefa

17.11.2021 18:51

Posle karanja nema kajanja.