AKO JE TRUDNA NEK IDE NA POBAČAJ! FIlip Car NE ŽELI DA ČUJE za dete sa Dalilom, Miljana ga PROVOCIRALA: RODIĆE SE MALI CAR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević i Filip Car juče su se toliko posvađali da su u hotelu napravili krš i lom. Oboje su rekli da se ovaj put definitivno neće pomiriti, i da je ta priča završena.

AKO JE TRUDNA NEK IDE NA POBAČAJ! FIlip Car NE ŽELI DA ČUJE za dete sa Dalilom, Miljana ga PROVOCIRALA: RODIĆE SE MALI CAR! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Naime, nakon što je Car juče pokušao mirno da porazgovara sa Dalilom, ona mu se drsko obratila i počela da ga vređa, na šta je i on odgovorio uvredama. Ona je zatim počela da mu baca stvari i uništava parfeme, koje je Filip dobio na poklon od majke, sestre i Maje Marinković, pa je odlučio da joj vrati milo za drago istom merom.

Kada su shvatili da su napravili strašnu grešku, i da njihova ljubav nije "vanvremenska", pokajali su se jer su pravili bebu nakon samo mesec dana veze.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Car

Filip Car je otvorio dušu Miljani Kulić, a ona nije mogla da veruje da su imali nezaštićene se*sualne odnose. Čak se i Zola zabrinuo.

- Jel Dalila trudna - pitao je Zola.

- Ako je trudna neka ide na pobačaj - odgovorio je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- A ako neće? - pitao je opet Zola.

Tada je nastala neprijatna tišina koju je Miljana prekinula šaljivim komentarom:

- Rodiće se mali Car!

Detaljnije pogledajte video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

17.11.2021 15:13

Rodiće se Mali Car od Zadruge gospodar.