DALILA I CAR GA NE ZANIMAJU: Dejan završio u Marijaninom krevetu, sve vreme se DRŽALI ZA RUKE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević završio u krevetu Marijane Zonjić, sve vreme se muvali i držali za ruke.

DALILA I CAR GA NE ZANIMAJU: Dejan završio u Marijaninom krevetu, sve vreme se DRŽALI ZA RUKE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je završio razgovor sa Tarom Simov, Dejan Dragojević se prebacio u krevet kod Marijane Zonjić. Naime, oni su iskoristili ovo jutro i ovu priliku, kako bi vodili dug razgovor, ukom nije izostajala ni Ana Spasojević kao ni Gruja, čiji se krevet nalazi pored Marijaninog.

Tom prilikom, Dejan je zagrlio Marijanu, a ona je njega češkala po glavi, pa su se, pre nego što je otišao da spava, uhvatili za ruke, što nisu uspeli da sakriju od kamera. Po svemu sudeći, Marijana i Dejan su sve bliži i bliži, a kako će se na dalje odvijati odnos između ova dva zadrugara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Marijana Zonjić

Podsetimo, Dejan Dragojević pošto ga je supruga prevarila pred njegovim očima zatražio je od produkcije da mu donesu papire za razvod. Međutim, Dalila se više puta predomišljala kada je razvod u pitanju. Iako je donedavno govorila da će rado potpisati papire, posle Zadrugovizije je promenila ploču. Naime, kako saznajemo od izvora bliskog produkciji, Dragojević je nedavno imao privatni razgovor sa jednim članom svoje porodice i pravnikom. Oni su ga savetovali da se što pre razvede od supruge i da za to ne čeka izlazak iz rijalitija jer bi moglo skupo da ga košta.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading