MAJKA FILIPA CARA HITNO HOSPITALIZOVANA! Dobila NAPAD GUŠENJA dok je on lomio po Zadruzi!

Autor:

Zadruga

16.11.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Filipa Cara teško je podnela situaciju u kojoj njen sin zapomaže i doziva nju i sestru Dinu, moleći da ga izbave iz Bele kuće, te joj je pozlilo zbog čega joj je hitno ukazana lekarska pomoć.

MAJKA FILIPA CARA HITNO HOSPITALIZOVANA! Dobila NAPAD GUŠENJA dok je on lomio po Zadruzi!

Foto: Republika

Filip Car je jedan od najkontoverznijih učesnika rijalitija ''Zadruga'', a u žižu javnosti je ove godine dospeo kao ljubavnik Dalile Dragojević, zakonite supruge Dejana Dragojevića.

Međutim, porodica Cara celokupnu situaciju teško podnosi, a njegovoj majci je pozlilo nakon što je Filip zapomagao i dozivao nju i njegovu sestru Dinu da ga izbave iz rijalitija, te joj je hitno ukazana lekarska pomoć.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car se posvađao sa Dalilom Dragojević

Milica Car je imala kako se anvodi napade gušenja i bola u grudima, a hitna pomoć je odmah reagovala, prenosi Telegraf Jetset.

- Teško podnosi to što preživljava njen sin u Zadruzi. Svakodnevno se nervira zbog Filipovih i Dalilinih svađa i to joj se odrazilo na zdravlje. Prošla noć je za nju bila posebno teška, slomila se kada je videla da je sin doziva da ga izbavi iz Zadruge i da lomi sve ispred sebe - govor izvor blizak porodici Car i dodaje:

- Počelo je da je steže u grudima i imala je napade gušenja. Odmah su pozvali hitnu koja joj je ukazala pomoć nakon čega se malo smirila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majci Filipa Cara pozlilo

Filip je u toku svađe sa Dalilom doživeo nervni slom, te je porazbijao sve po imanju, a sestru i majku je dozivao iz petnih žila.

- Majko, sestro vadite me. Vadite me od ovih ljudi. Vodite me od njih svih, uništili ste mi život. Vodite me iz ovog pakla ako me volite - vikao je Filip.

Porodica Car se do sada jednom javno oglasila i prokomentarisala celokupnu situaciju koja se događa.

- Razumem položaj u kom se nalazite i da radite svoj posao, ali na meni je da u svrhu zaštite, dobrobiti svoje porodice, naše privatnosti i zdravlja upozorim kako ne bismo svi trpeli veće posledice određenih akcija.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević u vezi

- Naime, otac mi je bolestan te boluje od dijabetesa uzrokovanog stresom, poslovi su nam ugroženi kao posledica Filipovog učešća u tom programu, a povrh svega sigurnost deteta i svih nas dovedena je pod veliki znak pitanja. Zaista imamo dovoljno problema sa fanatizmom, zbog čega nam ponestaje snage te smo primorani da za sve ostalo koristimo pravno dostupne alate ne bismo li se zaštitili pravovremeno. Mislim da su Filip i njegovi postupci u rijalitiju dovoljno interesantna tema za sebe - poručila je Dina, za Telegraf Jetset.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

16.11.2021 12:00

Dejan je rijaliti zanat učio od Dalile i sada je učenik premašio profesora

Odgovori 10 1