NE BUDI U PRAVU, BUDI SREĆAN: Ovako je Đedović savetovao Dejana, PREĐI DA ŽIVIŠ U BEOGRAD! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.11.2021

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je došao do Dejana Dragojevića i Marka Đedovića, pa su komentarisali današnji haos na raspodeli budžeta,.

NE BUDI U PRAVU, BUDI SREĆAN: Ovako je Đedović savetovao Dejana, PREĐI DA ŽIVIŠ U BEOGRAD! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon današnje raspodele budžeta, Lepi Mića je došao do Dejana Dragojevića i Marka Đedovića koji su komentarisali današnji haos na podeli, te je Đedović istakao da i dalje podržava vezu Dalile i Cara, jer ne podržava da se brak zasniva na lažnoj sreći i ljubavi. Potom je Mića posavetovao Dejana da se preseli u Beograd.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lepi Mića savetuje Dejana Dragojevića

-Pređi da živiš ovde, nađi stan - rekao je Mića.

-Staviću ga ja na terasu. Vodiću te ispred zgrade. Samo ne smeš da se zaljubiš, jer kad se zaljubiš, to nije dobro - dodao je Đedović.

Foto: youtube.com/printscreen

Dejan priča o preseljenju za Beograd

Đedović je potom osudio Dalilu zbog napada na Dragojeviće.

-Kao Gorana gotivi, a priča ono za Biljanu. Kako će Goran to da gleda što ona priča ono za majku njegovih sinova - pričao je Đedović.

-Čemu potreba da pominje nekog spolja? Ja sam samo rekao da mi je drago što su mi stigle stvari, ostalo nije rešeno - rekao je Dejan.

-Meni se sve tako stegne, nije mi dobro. Kad pomislim da ću nekad žaliti što sa mojima nisam proveo toliko vremena jer sam u rijalitiju. Ja mojima dajem sve pare, kažem da idu da srede stan... Kome da dam nego svojima? Ja zaradim toliko da sam ne mogu da potrošim. Idem na more, povedem još dvoje ljudi, moju Jovanu. Što se tiče porodice, koga boli k*rac ko je u pravu? Imao sam jedan natpis na Fejsu ja pre: "Ne budi u pravu, budi srećan" - dodao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

15.11.2021 22:16

Nije mi jasan Djedovic. Osudjivao je preljubu Slobe sa Lunom, i bio Kijin pretorijanac. U ovoj Zadruzi nijednom nije osudio za Dalilinu preljubu, a nije Dejanov pretorijanac. Ovde Djedovic pravda Dudlu da se zaljubila. Pa , zar Sloba i Luna nisu isto tako bili zalju ljeni ? Djedovicu, Djedovicu, imas dvostruke standarde, narocito kada dobijas najveci budzet od Dudle.