DALILA SPREMNA DA OPELJEŠI DEJANA: Otkriven PAKLENI PLAN osvete Dragojevićke, želi da uništi supruga! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.11.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević pripremila je suprugu Dejanu Dragojeviću opasnu osvetu.

DALILA SPREMNA DA OPELJEŠI DEJANA: Otkriven PAKLENI PLAN osvete Dragojevićke, želi da uništi supruga! (VIDEO)

Foto: Printskrin: TV Pink

 

Nakon što je Dejan Dragojević javno tražio papire za razvod tokom prethodne ,,Zadrugovizije", Dalila Dragojević njegova supruga ne zna šta će od muke. Dalila je u ranim jutarnjim satima imala žestoku svađu sa Filipom Carem, a kako nije lepo spavala, odlučila je da se sadašnjem suprugu preko budžeta. 

Kako niko iz Zadruge nije izbačen, zbog ,,Zadrugovizije", Dalila će biti ovonedeljni vođa ponovo, samim tim imaće ponovo priliku da podeli budžete zadrugarima, pa je preko novca odlučila da se osveti Dejanu. Ona se poverila Saletu Luksu da će Dejanu dati najveći budžet, a potom će mu uzeti pola, budući da zbog razvoda koji je tražio svakako moraju da dele sve što su stekli. 

Republika

Foto: printscreen

Dejan Dragojević u suzama

 

- Jedva čekam podelu budžeta - rekla je Dalila.

- I ja isto - dodao je Luks.

- Razvaliću ih sa budžetima danas. Ovom ću da dam veliki i da uzmem 2000 od njega, jer delimo sve na pola zbog razvoda - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

 

Podsetimo, Mia Borisavljević posavetovala je Dejana da razvod traži dok je još u rijalitiju, jer kako mnogi veruju, da će on dogurati do samog kraja, posle će morati čak i honorar da podeli sa Dalilom, pa je on doneo odluku da preduhitri to. 

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

15.11.2021 14:18

Ljubomorna zenturaca napravila PREVARU pred milionskim gledalistem ne zeleci da potpise papir za razvod ,pa jos hoce da se sveti. Ha, ha, ha, ha. Sta je mislila ? Da ce na njegove oci da vodi ljubav, a da on i dalje slinavi za njom i da se samopovredjuje ? Namesto da zivi zivot kakav je htela sa novoizabranikom , ona opstaje u rijalitiju tako sto ne vadi muzevljevo ime iz svojih usta, stalno ga pljuje, komentarise, preti oduzimanjem zajednicke imovine, a sada preti i oduzimanjem polovine honorara. Tako , ona u rijalitiju sama daje sliku o sebi da je ljubomorna, pakosna, osvetoljubiva preljubnica ... ...

Odgovori 11 1