DISKVALIFIKACIJA? VELIKI ŠEF DONEO ODLUKU: Ovako su KAŽNJENE Miljana Kulić i Tara Simov nakon BRUTALNE TUČE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.11.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Tara Simov imale su žestok okršaj pred takmičenje u rijalitiju "Zadruga".

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov i Miljana Kulić tuča

 

Naime, spekuliše se da su obe zadrugarke mešale alkohol i lekove, te da nisu mogle da se kontrolišu. Kulićeva je provocirala Taru, koja je na provokacije pala, pa joj je uzvratila pesnicama.

Međutim, njihov sukob se nastavio kada je Miljana zadobila udarce u stomak od Tare, koju je i ove sezone uspela da oćelavi, kada joj je počupala 15 pramenova po sopstvenom priznanju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov nakon sukoba sa Miljanom Kulić

Voditeljka Dušica Jakovljević obavestila je javnost da je produkcija odlučila da će Tara i Miljana biti kažnjene.

- Obe zadrugarke kažnjene su zbog ovoga što se desilo. Dakle, i Miljana i Tara kažnjene su zbog ovog incidenta - poručila je Dušica u ime produkcije u emisiji "Zadruga - specijal".

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nepravda

15.11.2021 10:49

Zasto je Tara kaznjena , zbog lude miljane koja je ceo dan i vece sve maltretirala , samo je LUDA miljana pila pivo i lekove i PRVA napala Taru .Luda miljana tu ce svake godine nekoga ,.Luda miljana mora u LUDNICU .

Odgovori 14 2
Zana

15.11.2021 11:49

Bravo ! Dokle vise , paljenja, lomljave, gadjanja, polivanja , tuce, histerisanja, fizickog maltretiranja drugih ucesnika od STRANE MULJANE drugi ucesnici da trpe? Mnogo se Muljana osilila, pa umislila da je zvezda , da moze svasta da radi , bez kaznjavanja. Obzirom na dg. , svesna je ona da pred zakonom ne moze da odgovara, samo, da li su svesni oni koji je angazovali , koje posledice ona pravi ? Ona ne odgovara, ali, odgovaraju oni koji je angazovali.

Odgovori 14 2
Vlada

15.11.2021 12:01

I kako su kažnjene???

Odgovori 10 2
Buba

15.11.2021 13:32

dokle vise da ova ludaca Miljana hara po rijalitiju? kome je ona zanimljiva? Sramota za Mitrovica i produkciju sta joj sve dozvoljavaju

Odgovori 11 2