ŠA PONOVO JURI KLINKE! Reper preboleo Taru i pokazao NOVU DEVOJKU, sličnost je NEVEROVATNA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.11.2021

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je izgleda odlučio da nastavi dalje i konačno preboleo Taru Simov, te se ''bacio'' u promet i našao novu devojku koju je sada javno i pokazao.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Nenad Aleksić Ša ima novu devojku

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša, privukao je veliku pažnju javnosti u prošlogodišnjoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' kada je svoju suprugu Ivanu, javno prevario sa Tarom Simov. On je tada govorio da je Tara ljubav njegovog života i da ih ništa ne može razdvojiti, a onda je ubrzo po njihovom izlasku iz rijalitija, došlo do kraha već ionako dovoljno turbulentnog odnosa, a i kraj ove romanse je bio buran.

Nakon njihovog raskida, Ša je javno patio, objavio je novu pesmu koja je posvećena Tari, neretko je isticao da je voli i da želi da se pomiri sa njom, ali Simovljeva na to nije obraćala pažnju i kako je tada rekla odlučila je da svoj život nastavi daleko od repera.

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša preboleo Taru Simov

Kako je ona nedavno izjavila da i dalje gaji emocije prema svom bivšem partneru Mateji Matijeviću, Ša je izjavio da mu nije svejedno zbog toga, kao i da prema Tari i dalje gaji određene emocije. Međutim, to se u samo nekoliko dana promenilo. 

Naime, Aleksić je na svom Instagram profile podelio fotografije na kojima je zagrljen, vidno prisan sa devojkom, pored koje je postavio emotikone srca, te je svima postalo jasno da se radi o njegovoj novoj devojci, a da stvari budu zanimljivije, devojka je veoma mlada, približnih godina kao njegova bivša devojka, zove se Tara i neodoljivo podseća na Simovljevu iz mlađih dana. Slučajnost ili ne, Ša od Tare da pobegne ne može.

Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Ša nova devojka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading