POLUDELA KADA GA JE VIDELA! Dalila s vrata ugledala Mladena Vuletića, POLOMILA sve po kući, a njega PREBILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.11.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević bila je učesnica i drugog rijalitija, a njeno učešće u njemu bilo je burno kao i učešće u ''Zadruzi.''

Republika

Foto: republika.rs/printscreen/youtube.com

Dalila Dragojević i Mladen Vuletić tuča

Najkontroverznija učesnica pete sezone rijalitija ''Zadruga'' zasigurno je Dalila Dragojević koja je javno sa Filipom Carem prevarila svog supruga Dejana Dragojevića.

O njenom ljubavnom životu pre ''Zadruge'' i pre Dejana se mnogo pričalo, a posebno o njenom bivšem dečku, Mladenu Vuletiću. Naime, njihova veza je kako se spekulisalo bila veoma buruna i turbulentna, što je moglo da se vidi i u rijaliti formatu ''Parovi'' u kom su zajedno učestvovali.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević pretukla Mladena Vuletića

Mnogi koji su pratili njihovu ljubavnu priču zapamtili su skandal koji se dogodio pre nekoliko godina, kada je Dalilla ušla u kuću i zatekla svog tadašnjeg dečka Mladena u društvu ukućanki koje su igrale, te počela da lomi sve oko sebe i gađa Vuletića, a onda jednoj od ukućanki prišla, počela da je vuče i urla na nju da pleše na njene oči sa Mladenom.

Iako je pokušao da je umiri, Vuletić u toj nameri nije uspeo, a Dalila je izrevoltirana počela da ga udara, cepa mu stvari, dok je u jednom trenutku uzela veliku kantu i udarala ga krvnički po glavi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mm

15.11.2021 07:28

ludaca igra igru kao i uek glumi

Odgovori 32 4
AnaT.

15.11.2021 12:21

A pogle prelepotice, ahahahahahaha! Em ruzna, em luda i zla

Odgovori 33 1
NENA

16.11.2021 08:21

AUUUU DRUZEEE KOJA RUZNOĆA OD ŽENE..DEKI HV BOGU STO NISI SA NJOM..ZAR SNJOM DECU DA PRAVISS LELELEE