BACA SVOJU LJAGU NA NJEGA! David Dragojević nikad SUROVIJE o Dalili, TEK ĆETE VIDETI NA ŠTA JE SPREMNA!

Autor:

Zadruga

14.11.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija između braće Dejana i Davida Dragojevića se konačno popravlja, Dejan je prihvatio garderobu koja mu je stigla od brata a i nakon toga zatražio razvod od supruge Dalile.

Republika

Foto: E-Stock, TV Pink

David Dragojević presrećan zbog odluke njegovog brata

Iako su godinama unazad u svađi, izgleda da se situacija među rođenom braćom, Dejanom i Davidom Dragojevićem, konačno popravlja! Naime, David je, svog mlađeg brata ponovo obradovao novom garderobom koju mu je poslao u Zadrugu, na šta je Dejan sada reagovao pozitivno, iako je ovog puta znao od koga je.

Foto: TV Pink/printscreen

Situacija među braćom se konačno popravlja

- Puno mi srce, šta da kažem! Sve dolazi polako na svoje! Znam da zna i da oseća da smo tu i da nije sam - kaže ushićeni David za Pink.rs, a potom se osvrnuo i na ono što se sa sinoćnje "Zadrugovizije" i dalje najviše komentariše - pa se osvrnuo i na Dejanovo obraćanje advokatima, gde je poručio da želi hitan razvod od supruge Dalile Dragojević.

- Što se tiče razvoda koji je zatražio, neka je! Verovatno je osetio da je pravi trenutak i čini mi se kao da se probudio iz dugog, dubokog sna! Naravno da ima ogromnu podrsku zasluženo! Njeno ponašanje i ophođenje prema njemu je odvratno, monstruozno! Prebacuje mu stvari koje je dobio i bez blama kaže kako se prodao za dva džaka! Kome se prodao?! Porodici?! Sramota! Svoju ljagu baca na njega, a ona je ta koja ga prodala kao da nikada nije postojao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević podržava brata Dejana u svojoj odluci da se razvede

 - Apsolutno zaslužuje podršku naroda, treba mu vetar u leđa da nastavi dalje i izađe iz začaranog kruga! A što se tiče Dalile... Hahaha! Njoj nije dobro! Tek ćete videti na šta je sve spremna i kakva je to žena! Polakooo... ovo što smo videli do sada od nje je ništa, šta tek sledi!- bio je Davidov odgovor popitnju podrške koju ima njegov brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading