PROMENILA LIČNI OPIS: Dalila sa Afro frizurom, kako će reagovati Car? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.11.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je posle više sati čekanja, konačno dobila svoju afro frizuru, te odmah otišla da se pohvali svom dečku,Filipu Caru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila u frizerskom salonu

Aktuelna zadrugarka Dalila Dragojević je jutros rano došla kod frizera, kako bi se sredila i ulepšala, ona je prvo poželela da joj frizeri operu kosu, a potom urade afro-lokne.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila dobila željenu frizuru

Osoblje frizerskog salona "Dolce" je sve vreme obletalo oko nje, kako bi Dalila bila zadovoljna. Frizuru su joj pravili nekoliko sati, a kada su završili, Dragojevićka je bila presećna svojim izgledom, te je odmah otišla da se pohvali svom dečku Filipu Caru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zana

14.11.2021 14:28

AKrep, je akrep, imao frizuru ili ne. Akrep je akrep bio nasminkan ili ne. Sminka moze malo da umanji akrepluk.ali, kada skine sminku, onda je BUUUU!

Vasar Tastine

14.11.2021 15:28

Sada je taman spremna, veliki sefe posalji joj letecu metlu, pa da obilazi ludarijum. Najveci olos svih vremena, sotona u cistom obliku.

Nebojsa

14.11.2021 20:10

Ovaj seta uatasku sahovnicu Ova se frizira a mi sve to placamo… kod njih ne mozes ni da pricas ako si Srbin… kako smo mi zastranili…..