SUZDRŽAVALA SAM SE: Vesna Đogani o Dalili i Dejanu, OŠTEĆENI SU OBOJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.11.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je na velelepnom imanju u Šimanovcima održano je muzičko takmičenje "Zadrugovizija". Zadrugari su se danima pripremali za svoje nastupe, a stručni žiri će odlučiti ko se najviše potrudio.

Republika

Foto: Republika

Vesna o Dalili i Dejanu

Na velelepnom imanju u Šimanovcima, sinoć je održano muzičko takmičenje "Zadrugovizija". Zadrugari su se danima pripremali za svoje nastupe, a izvođenje numere "Deo prošlosti" koju su izveli Sandra Rešić, Dejan Dragojević, Marko Đedović i Ana Spasojević, je ostavila veliki pečat na žiri i publiku.

Republika

Foto: Republika

Sandra Rešić na Zadrugoviziji

 Na sinoćnoj "Zadrugoviziji" čije je teme bila "Život je maskembal", Dejan je izrazio želju da se izvede bas ta pesma. Ni stručni žiri nije mogao da ostane imun na ovakvo izvođenje, a najemotivniji trenutak se desio kada se Dragojević javno obratio milionskoj publici i rekao da je on živeo maskembal tokom braka sa svojom suprugom Dalilom Dragojević i tom prilikom od Velikog šefa zatražio da podnese papire za razvod braka.

Republika

Foto: Republika

Dejan traži papire za razvod

Nakon njihovog nastupa a tek posle Dejanovog govora, žiri je bio jako emotivan. Vesna Đogani koja je bila u žiriju, sinoć je rekla da ne želi da se meša u temu, ali da bi privatno imala svoj stav.

-Sve sam rekla sinoć, to što je Đole rekao je bilo dovoljno, ne bih se mešala u njihove odnose. Suzdržala sam se malo, ali Đole je rekao sve. Ne mogu da stanem ni na čiju stranu, nisam ni pratila rijaliti preterano. Svakako ako žele da im se nešto bolje desi u životu sada imaju priliku za to. Meni je Zadrugovizija bila zanimljiva i zato sam i došla, ali ne bih da se obazirem nešto previše na njim, ipak su oni deca i to što se desilo je njihova privatna stvar, oni treba da budu iskreni jedni prema drugrom. Mislim da su oboje oštećeni kao ljudi u toj priči, rastanak nije lak. Ljudski je da nije prijatno to što se dešava, a na nama koji smo javne ličnosti nije da komentarišemo njihov odnos - izjavila je Vesna za portal Pink.rs

Republika

Foto: Republika

Vesna Đogani na Zadrugoviziji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading